Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Štvrť tekvice hokaido nakrájajte na mesiačiky, rozprestrite na plech alebo do zapekacej misy a pokvapkajte olejom.
Krok číslo 2
20 Min
Takto pripravenú tekvicu dajte piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 stupňov. V priebehu asi 20 minút zmäkne. Nechajte ju vychladnúť a potom ju tyčovým mixérom rozmixujte na hladké pyré.
Krok číslo 3
1 Min
Kocku MAGGI Zeleninového bujónu zalejte 500 ml vriacej vody a nechajte ju rozpusit.
Krok číslo 4
5 Min
Najemno nasekanú cibuľu dajte orestujte na oleji v hlbšej liatinovej panvici. Keď začne zľahka zlatnúť, prisypte k nej neprepranú ryžu a spoločne zarestujte, aby sa ryža obalila olejom.
Krok číslo 5
10 Min
Potom všetko zalejte bielym vínom a nechajte na 2-3 minúty odpariť alkohol. Za stáleho miešania prilievajte postupne bujón. Vždy, keď sa vstrebe do ryže, prilejte ďalšiu časť. Takto varte kým ryža úplne nezmäkne.
Krok číslo 6
2 Min
Nakoniec vmiešajte pripravené tekvicové pyré, risotto dosoľte a zľahka okoreňte čerstvo namletým korením.
Krok číslo 7
2 Min
Tekvicové risotto servírujte s nasekanými vlašskými orechmi a nakrájaným modrým syrom.
Krok číslo 1
7
Štvrť tekvice hokaido nakrájajte na mesiačiky, rozprestrite na plech alebo do zapekacej misy a pokvapkajte olejom.
Krok číslo 2
7
Takto pripravenú tekvicu dajte piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 stupňov. V priebehu asi 20 minút zmäkne. Nechajte ju vychladnúť a potom ju tyčovým mixérom rozmixujte na hladké pyré.
Krok číslo 3
7
Kocku MAGGI Zeleninového bujónu zalejte 500 ml vriacej vody a nechajte ju rozpusit.
Krok číslo 4
7
Najemno nasekanú cibuľu dajte orestujte na oleji v hlbšej liatinovej panvici. Keď začne zľahka zlatnúť, prisypte k nej neprepranú ryžu a spoločne zarestujte, aby sa ryža obalila olejom.
Krok číslo 5
7
Potom všetko zalejte bielym vínom a nechajte na 2-3 minúty odpariť alkohol. Za stáleho miešania prilievajte postupne bujón. Vždy, keď sa vstrebe do ryže, prilejte ďalšiu časť. Takto varte kým ryža úplne nezmäkne.
Krok číslo 6
7
Nakoniec vmiešajte pripravené tekvicové pyré, risotto dosoľte a zľahka okoreňte čerstvo namletým korením.
Krok číslo 7
7
Tekvicové risotto servírujte s nasekanými vlašskými orechmi a nakrájaným modrým syrom.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0