Akonáhle začne sezóna špargle , vyplatí sa hľadať zaujímavé recepty, v ktorých môžete túto zeleninu využiť. Ak hľadáte niečo nové, možno budete chcieť vyskúšať tento zaujímavý recept na špargľu .
Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Zelenú špargľu vhoďte do vriacej vody. Varte 3 minúty. Potom sceďte a preložte do panvice.
Vezmite asi 50 ml teplej vody, rozpustite v nej cukor a pridajte citrónovú šťavu. Prelejte tým špargľu. Vymažte na panvici, kým sa tekutina neodparí. Cukor by mal špargľu obaliť a dodať mu lesk.
V inej panvici opečte maslo, kým sa nerozpustí. Pridajte nasekaný cesnak a soľ.
Chvíľu orestujeme a potom pridáme strúhanku. Pokračujte v vyprážaní, kým strúhanka nezíska zlatohnedú farbu.
Špargľu podávajte obalený strúhankou. Dobrú chuť!
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu