Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Pstruha umyte, osušte a nakrájajte na priečne prúžky.
Zmiešajte 2 lyžice olivového oleja, 1 nastrúhaný strúčik cesnaku, 1 lyžičku sušeného petržlenu, 1/2 lyžičky tymiánu, 1/2 lyžičky majoránu, štipku soli a korenia, a touto bylinkovou zmesou potrite rybu. Pokvapkajte šťavou z polovice citróna. Zostávajúci citrón a pomaranč nakrájajte na plátky. Pstruha naplňte bylinkami a citrusovými plodmi.
Grilujte 12–15 minút. Podávajte s bylinkovou omáčkou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu