Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Tekvicu zbavte semienok a nakrájajte ju na mesiačiky.
Krok číslo 2
20 Min
Tie rozložte na plech alebo pekáčik, pokvapkajte olivovým olejom a dajte piecť na 180 stupňov na cca 20 minút.
Krok číslo 3
10 Min
Tekvica zmäkne. Nechajte ju vychladnúť, pridajte niekoľko kvapiek MAGGI Tekutého korenia, soľ a potom ju rozmixujte na hladké pyré.
Krok číslo 4
5 Min
Rozmixovanú tekvicu dajte do misy, pridajte vajcia a postupne polohrubú múku. Vznikne nelepivé cesto.
Krok číslo 5
5 Min
Cesto rozdeľte na dve polovice a na doske každú rozvaľkajte na dlhého hada. Z neho potom nakrájajte malé gnocchi.
Krok číslo 6
10 Min
Vo väčšom hrnci nechajte zovrieť osolenú vodu. Do vriacej vody dajte variť gnocchi. Keď vyplávajú, varte ich ešte asi minútu a potom ich pomocou sýtka vyberte.
Krok číslo 7
5 Min
Slaninu nakrájajte a orestujte na panvici.
Krok číslo 8
5 Min
Gnocchi servírujte s opečenou slaninou, parmezánom a čerstvými lístkami šalvie. Celú porciu prelejte výpekom zo slaniny.
Krok číslo 1
8
Tekvicu zbavte semienok a nakrájajte ju na mesiačiky.
Krok číslo 2
8
Tie rozložte na plech alebo pekáčik, pokvapkajte olivovým olejom a dajte piecť na 180 stupňov na cca 20 minút.
Krok číslo 3
8
Tekvica zmäkne. Nechajte ju vychladnúť, pridajte niekoľko kvapiek MAGGI Tekutého korenia, soľ a potom ju rozmixujte na hladké pyré.
Krok číslo 4
8
Rozmixovanú tekvicu dajte do misy, pridajte vajcia a postupne polohrubú múku. Vznikne nelepivé cesto.
Krok číslo 5
8
Cesto rozdeľte na dve polovice a na doske každú rozvaľkajte na dlhého hada. Z neho potom nakrájajte malé gnocchi.
Krok číslo 6
8
Vo väčšom hrnci nechajte zovrieť osolenú vodu. Do vriacej vody dajte variť gnocchi. Keď vyplávajú, varte ich ešte asi minútu a potom ich pomocou sýtka vyberte.
Krok číslo 7
8
Slaninu nakrájajte a orestujte na panvici.
Krok číslo 8
8
Gnocchi servírujte s opečenou slaninou, parmezánom a čerstvými lístkami šalvie. Celú porciu prelejte výpekom zo slaniny.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0