Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Zeleninu umyjeme a olúpeme, nakrájame na kocky.
Sviečkovú umyjeme a potrieme soľou a korením (najlepšie čerstvo mletým).
Mäso vložíme do zapekacej misy, obložíme nakrájanou zeleninou a posypeme korením. Do zmesi pridáme maslo.
Pripravené mäso vložíme do rúry predhriatej na 200 stupňov. Pečte asi 20 minút, po 10 minútach mäso obráťte.
Potom mäso zalejeme vývarom pripraveným z Maggi slepačieho bujónu (asi 1 hrnček). Pečieme ďalších 20 minút.
Mäso vyberieme z misy a nakrájame na plátky.
Všetko, čo zostalo v mise, rozmixujeme, pridáme smotanu a múku, kým nie je omáčka hustá.
Mäso podávame namočené v omáčke. Najlepšie na jedenie servírovať žemľové knedle.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu