Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Kórejská polievka

Kórejská polievka

(0)
63 Min
prechodný

Kórejská polievka , tiež pôvodne nazývaná Janchi Guksu , je jedným z najobľúbenejších jedál v Ázii, najmä v Kórei. Tento aromatický pokrm je nenahraditeľný pri rodinných akciách a oslavách ako sú svadby. Pre tých, ktorí si chcú vo svojej kuchyni užiť nové chuťové zážitky z ďalekých krajov, je príprava takýchto regionálnych lahôdok skvelou príležitosťou na kulinárske cestovanie. Či už sú ázijské jedlá vaše obľúbené jedlá, alebo ste sa rozhodli experimentovať s novými receptami inšpirovanými Áziou, táto chutná kórejská polievka stojí za vyskúšanie.

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI Sojová omáčka
60  g
chilli paprička
5  g
Sezamový olej
1  lyžica
sezamové semienka
0.5  lyžica
sušený cesnak
0.5  lyžička
jarná cibuľka
2  kusy
Reďkev biela
100  g
cibuľa
1  menšie
cesnak
1  strúčik
čierne korenie
1  g
cukor
1  lyžička
Cuketa
100  g
mrkva
60  g
mleté hovädzie mäso
100  g
voda
1500  g
ťenké ryžové rezance
200  g
cesnak
4  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
53.2 g
energie
350.1 kcal
tuky
10.9 g
proteín
9.5 g
Informace na porci

Postup

63 Min
  • Krok 1

    3 Min
    Zmiešajte 2 lyžice sójovej omáčky s chilli vločkami, pridajte 1/2 lyžičky sezamového oleja, sezamové semienka, 1/2 lyžičky granulovaného cesnaku a nakrájanú hornú časť stonky zelenej cibuľky.
  • Krok 2

    7 Min
    Do veľkého hrnca dajte nakrájanú reďkev, cibuľu, nasekané alebo rozdrvené strúčiky cesnaku, bielu časť zvyšnej zelenej cibule a 6 šálok vody a priveďte do varu.
  • Krok 3

    15 Min
    Akonáhle sa začne variť, zvýšte teplotu na strednej a varte prikryté 15 minút.
  • Krok 4

    10 Min
    Pridajte ančovičky, zvyšnú sójovú omáčku, soľ a korenie a varte 10 minút na strednom plameni.
  • Krok 5

    1 Min
    Z polievky vyberte všetky ingrediencie a nechajte tekutinu na ohni, aby udržala teplotu.
  • Krok 6

    1 Min
    Hovädzie mäso okoreníme 1 lyžičkou sójovej omáčky, pridáme 1/2 lyžičky sezamového oleja, cukor, 1/2 lyžičky cesnaku a štipku korenia.
  • Krok 7

    7 Min
    Cuketu nastrúhame, posypeme štipkou soli a necháme 5-10 minút odležať.
  • Krok 8

    4 Min
    Rukou z cukety vytlačte tekutinu, zlejte ju a na malom množstve oleja cuketu opekajte 1–2 minúty na strednom plameni. Preneste na tanier.
  • Krok 9

    5 Min
    V rovnakej panvici, v ktorej sa vyprážala cuketa, orestujte na tenké plátky nakrájanú mrkvu, dochuťte soľou a korením. Preneste na tanier s cuketou.
  • Krok 10

    3 Min
    V rovnakej panvici smažte hovädzie mäso po dobu 2-3 minút na strednom ohni.
  • Krok 11

    5 Min
    Cestoviny zalejte 1 litrom horúcej vody a omáčkou pripravenou v kroku 1. Nechajte 3-5 minút, potom premiešajte.
  • Krok 12

    2 Min
    Rezance a vopred pripravený vývar dajte do 2 misiek, na ne potom položte zeleninu a mäso.
Kórejská polievka

Krok 1 12

Zmiešajte 2 lyžice sójovej omáčky s chilli vločkami, pridajte 1/2 lyžičky sezamového oleja, sezamové semienka, 1/2 lyžičky granulovaného cesnaku a nakrájanú hornú časť stonky zelenej cibuľky.

Kórejská polievka

Krok 2 12

Do veľkého hrnca dajte nakrájanú reďkev, cibuľu, nasekané alebo rozdrvené strúčiky cesnaku, bielu časť zvyšnej zelenej cibule a 6 šálok vody a priveďte do varu.

Kórejská polievka

Krok 3 12

Akonáhle sa začne variť, zvýšte teplotu na strednej a varte prikryté 15 minút.

Kórejská polievka

Krok 4 12

Pridajte ančovičky, zvyšnú sójovú omáčku, soľ a korenie a varte 10 minút na strednom plameni.

Kórejská polievka

Krok 5 12

Z polievky vyberte všetky ingrediencie a nechajte tekutinu na ohni, aby udržala teplotu.

Kórejská polievka

Krok 6 12

Hovädzie mäso okoreníme 1 lyžičkou sójovej omáčky, pridáme 1/2 lyžičky sezamového oleja, cukor, 1/2 lyžičky cesnaku a štipku korenia.

Kórejská polievka

Krok 7 12

Cuketu nastrúhame, posypeme štipkou soli a necháme 5-10 minút odležať.

Kórejská polievka

Krok 8 12

Rukou z cukety vytlačte tekutinu, zlejte ju a na malom množstve oleja cuketu opekajte 1–2 minúty na strednom plameni. Preneste na tanier.

Kórejská polievka

Krok 9 12

V rovnakej panvici, v ktorej sa vyprážala cuketa, orestujte na tenké plátky nakrájanú mrkvu, dochuťte soľou a korením. Preneste na tanier s cuketou.

Kórejská polievka

Krok 10 12

V rovnakej panvici smažte hovädzie mäso po dobu 2-3 minút na strednom ohni.

Kórejská polievka

Krok 11 12

Cestoviny zalejte 1 litrom horúcej vody a omáčkou pripravenou v kroku 1. Nechajte 3-5 minút, potom premiešajte.

Kórejská polievka

Krok 12 12

Rezance a vopred pripravený vývar dajte do 2 misiek, na ne potom položte zeleninu a mäso.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
2 + 2 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Ázijská
  • cestoviny
  • Cestoviny / rezance
  • čínsky Nový rok
  • Hovädzie mäso
  • Jeseň
  • Kórejská
  • Polievka
  • polievka
  • polievky
  • Porcia zeleniny/ovocia
  • Predjedlo
  • Rezance
  • S cestovinami
  • Slávnosť
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia