Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Kačací rillet

Kačací rillet

(0)
400 Min
prechodný
Kačací rillet sa stane skutočnou hviezdou na každom pohostení! Víno aj masť dodá pečenému mäsu plnú chuť a to sa po dlhom pečení doslova rozpadne vo vlastnej šťave. Užívajte si vôňu, ktorá sa ponesie z rúry a pustite sa do prípravy na zaváranie. Až s ním budete hotový, bude na vás čakať zakonzervovaná delikatesa, po ktorej budete môcť siahnuť kedykoľvek budete mať chuť. Či už pre servírovanie na oslavy alebo pri tajnom večernom maškrtení.

Ingredience

6

Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
kačacie stehna
2  kusy
rasca
1  lyžička
rozmarín
1  vetvička
tymián
1  vetvička
biele víno
100  ml
MAGGI slepačí bujón
1  kocka
masť
1  lyžica
soľ
1  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
1.9 g
energie
380.6 kcal
tuky
35.3 g
proteín
9.9 g
Informace na porci

Postup

400 Min
  • Krok číslo 1

    15 Min
    Do liatinového pekáča dajte piecť kačacie stehná, ktoré dôkladne osoľte a okmínujte. Ku kačici pridajte bylinky a biele víno.
  • Krok číslo 2

    150 Min
    Pečte prikryté pri 150 stupňoch cca 2,5 hodiny.
  • Krok číslo 3

    20 Min
    Z pekáča vyberte kačicu a mäso dôkladne oberte od kostí.
  • Krok číslo 4

    15 Min
    Dajte ho do hrnca k masti a šťave a spoločne na sporáku varte na miernom plameni, kým sa mäso nezačne rozpadať na vlákna.
  • Krok číslo 5

    15 Min
    Ku koncu varenia podlievajte bujónom (max. 300 ml) a už bez pokrievky ho nechajte vyvariť.
  • Krok číslo 6

    180 Min
    Hotové mäso preložte do uzatvárateľných pohárov, zalejte masťou a nechajte vychladnúť do chladničky.
  • Krok číslo 7

    5 Min
    Podávajte s čerstvým pečivom a brusnicami.
Kačací rillet

Krok číslo 1 7

Do liatinového pekáča dajte piecť kačacie stehná, ktoré dôkladne osoľte a okmínujte. Ku kačici pridajte bylinky a biele víno.

Kačací rillet

Krok číslo 2 7

Pečte prikryté pri 150 stupňoch cca 2,5 hodiny.

Kačací rillet

Krok číslo 3 7

Z pekáča vyberte kačicu a mäso dôkladne oberte od kostí.

Kačací rillet

Krok číslo 4 7

Dajte ho do hrnca k masti a šťave a spoločne na sporáku varte na miernom plameni, kým sa mäso nezačne rozpadať na vlákna.

Kačací rillet

Krok číslo 5 7

Ku koncu varenia podlievajte bujónom (max. 300 ml) a už bez pokrievky ho nechajte vyvariť.

Kačací rillet

Krok číslo 6 7

Hotové mäso preložte do uzatvárateľných pohárov, zalejte masťou a nechajte vychladnúť do chladničky.

Kačací rillet

Krok číslo 7 7

Podávajte s čerstvým pečivom a brusnicami.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
2 + 4 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Dedičstvo
  • Dusené jedlá
  • Európska
  • Hydina
  • Malé jedlo
  • Málo soli
  • Miestna
  • Občerstvenie
  • ostatné
  • ostatné
  • Pomaly varené
  • Predjedlo
  • Predjedlo
  • Rodinné jedlá
  • S nízkym obsahom cukru
  • Tapas
  • Večera
  • Zima

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Vyprážané kačacie prsia so slivkami, škoricou, slaninou a brusnicami

    Vyprážané kačacie prsia so slivkami, škoricou, slaninou a brusnicami

    28 Min jednoduchý
  • Kačacie vývar s rezancami

    Kačacie vývar s rezancami

    226 Min jednoduchý
  • Konfitované kačacie stehná

    Konfitované kačacie stehná

    207 Min prechodný
  • Konfitované kačacie stehná

    Konfitované kačacie stehná

    215 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia