Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Do liatinového pekáča dajte piecť kačacie stehná, ktoré dôkladne osoľte a okmínujte. Ku kačici pridajte bylinky a biele víno.
Pečte prikryté pri 150 stupňoch cca 2,5 hodiny.
Z pekáča vyberte kačicu a mäso dôkladne oberte od kostí.
Dajte ho do hrnca k masti a šťave a spoločne na sporáku varte na miernom plameni, kým sa mäso nezačne rozpadať na vlákna.
Ku koncu varenia podlievajte bujónom (max. 300 ml) a už bez pokrievky ho nechajte vyvariť.
Hotové mäso preložte do uzatvárateľných pohárov, zalejte masťou a nechajte vychladnúť do chladničky.
Podávajte s čerstvým pečivom a brusnicami.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu