Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Kačacie vývar s rezancami

Kačacie vývar s rezancami

(0)
226 Min
jednoduchý
Esenciálny a veľmi aromatický kačací vývar je jedinečný pokrm pre zvláštne príležitosti, ako nedeľné rodinné stretnutie. Jeho príprava nevyžaduje špeciálne kulinárske zručnosti, len trochu trpezlivosti. Kačacie vývar síce nie je chudý, ale nemusí byť tučný.

Ingredience

6

Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
Kačica
1 
anglická slanina
100  g
Detská výživa, zelenina, zeleninová zmes
200  g
cibuľa
1  väčšia
čierne korenie
25  g
Korenie, korenie, mleté
1  g
bobkový list
6  g
soľ
1  g
Korenie, tymián, sušené
20  g
petržlen, čerstvý
1  vetvička
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
10.9 g
energie
115.4 kcal
tuky
7.3 g
proteín
4 g
Informace na porci

Postup

226 Min
  • Krok 1

    20 Min
    Pokiaľ máte kačací skelet, dajte ho do hrnca. Pokiaľ máte prsník s kožou, stiahnite ju a mäso dajte do hrnca. Pridajte 3 litre studenej vody a priveďte do varu na miernom ohni. Akonáhle vývar začne vrieť, pravidelne odstraňujte penu, ktorá sa tvorí na povrchu. Tento krok pomôže, aby bol vývar čistejší a nie tak zakalený.
  • Krok 2

    5 Min
    Slaninu orestujte na panvici, kým nezačne pustiť tuk a nezmení sa na chrumkavú. Potom ju pridajte do hrnca s vývarom.
  • Krok 3

    200 Min
    Akonáhle je mäso začína mäknúť (po asi 1 hodine varenia), pridajte mrazenú zeleninovú zmes, alebo nakrájanú zeleninu na kocky, opečenú cibuľu, cesnak, zväzok čerstvých byliniek, korenie, nové korenie, lyžičku teutého slepačieho bujónu MAGGI a bobku. Nechajte vývar variť na nízkom plameni po dobu 2 až 3 hodín. Táto doba je ideálna na uvoľnenie všetkých chutí z kostí a byliniek. Vývar pravidelne kontrolujte a prípadne odoberte penu, pokiaľ sa objaví.
  • Krok 4

    1 Min
    Po 2 až 3 hodinách varenia ochutnajte vývar a pridajte soľ podľa chuti. Pokiaľ je vývar príliš silný, môžete ho nariediť trochou vody. Po varení mäso vyberte, nakrájajte na kúsky a podávajte s vývarom. Kačacie vývar podávame s rezancami a kúskami mäsa. Posypeme petržlenovou vňaťou.
Kačacie vývar s rezancami

Krok 1 4

Pokiaľ máte kačací skelet, dajte ho do hrnca. Pokiaľ máte prsník s kožou, stiahnite ju a mäso dajte do hrnca. Pridajte 3 litre studenej vody a priveďte do varu na miernom ohni. Akonáhle vývar začne vrieť, pravidelne odstraňujte penu, ktorá sa tvorí na povrchu. Tento krok pomôže, aby bol vývar čistejší a nie tak zakalený.

Kačacie vývar s rezancami

Krok 2 4

Slaninu orestujte na panvici, kým nezačne pustiť tuk a nezmení sa na chrumkavú. Potom ju pridajte do hrnca s vývarom.

Kačacie vývar s rezancami

Krok 3 4

Krok 3 Krok 3 Krok 3

Akonáhle je mäso začína mäknúť (po asi 1 hodine varenia), pridajte mrazenú zeleninovú zmes, alebo nakrájanú zeleninu na kocky, opečenú cibuľu, cesnak, zväzok čerstvých byliniek, korenie, nové korenie, lyžičku teutého slepačieho bujónu MAGGI a bobku. Nechajte vývar variť na nízkom plameni po dobu 2 až 3 hodín. Táto doba je ideálna na uvoľnenie všetkých chutí z kostí a byliniek. Vývar pravidelne kontrolujte a prípadne odoberte penu, pokiaľ sa objaví.

Kačacie vývar s rezancami

Krok 4 4

Krok 4 Krok 4 Krok 4

Po 2 až 3 hodinách varenia ochutnajte vývar a pridajte soľ podľa chuti. Pokiaľ je vývar príliš silný, môžete ho nariediť trochou vody. Po varení mäso vyberte, nakrájajte na kúsky a podávajte s vývarom. Kačacie vývar podávame s rezancami a kúskami mäsa. Posypeme petržlenovou vňaťou.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
16 + 2 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Bez arašidov
  • Bez kôrovcov
  • Bezlepkový
  • Bezlepkový
  • Bez rýb
  • Bez Treenut
  • Bez vajec
  • Bufet
  • česká kuchyňa
  • Desiata
  • Do 300 kal
  • Európska
  • Globálna
  • Kura
  • Miestna
  • Obed
  • ostatné
  • ostatné
  • ostatné
  • Polievka
  • polievka
  • polievky
  • Pomaly varené
  • Predjedlo
  • S mäsom
  • Večera
  • vegetariáni
  • Vriaci
  • Vysoký obsah vlákniny
  • Zdroj bielkovín
  • Zdroj vlákniny

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Vyprážané kačacie prsia so slivkami, škoricou, slaninou a brusnicami

    Vyprážané kačacie prsia so slivkami, škoricou, slaninou a brusnicami

    28 Min jednoduchý
  • Konfitované kačacie stehná

    Konfitované kačacie stehná

    207 Min prechodný
  • Konfitované kačacie stehná

    Konfitované kačacie stehná

    215 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia