Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
1 kocku MAGGI Slepačieho bujónu zalejte 500ml vriacej vody a zamiešajte.
Kačacie sadlo nechajte v hrnci rozpustiť.
Kačacie stehná umyte a dôkladne osoľte zo všetkých strán. Vložte ich do pekáča a posypte rascou.
Takto pripravené mäso zalejte rozpustenou kačacou masťou a pripraveným bujónom, tak aby bola ponorená. (Bujónu nemusíte použiť celých 500 ml).
Pridajte vetvičky rozmarínu, priklopte a dajte piecť na 130 °C na cca 3 hodiny.
Po tejto dobe opatrne vyberieme pekáč z rúry a vyberte z neho mäkké kačacie stehná.
Prepnite rúru na funkciu gril a zvýšte teplotu na 200 °C.
Stehná vyskladajte na plech s papierom na pečenie a pečte do zlatista ešte asi 20 minút.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu