Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Bravčové rebierka

Bravčové rebierka

(0)
95 Min
prechodný
Pečeným rebierkam sa dá odolať len ťažko! Ako "vyťažiť" z tejto dobroty maximum? Pripravte k nim špeciálnu marinádu, vďaka ktorej sa bude mäso priamo rozplývať na jazyku a ruky aj bradu budete mať mastnú od lahodnej šťavy. Kto sa raz zahryzne, nebude chcieť nič iné!

Ingredience

6 porcie

Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
bravčové rebrá
2  kg
MAGGI Sojová omáčka
5.5  lyžice
cesnak
2  strúčiky
mletá sladká paprika
1  lyžica
čierne korenie
1  lyžička
med
1  lyžica
kečup
5.5  lyžice
jablčná štáva
5.5  lyžice
zemiakový škrob
0.5  lyžička
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
10.5 g
energie
671.6 kcal
tuky
39.6 g
proteín
65.1 g
Informace na porci

Postup

95 Min
  • Krok číslo 1

    15 Min
    Rebierka umyte a osušte. Škrob zmiešajte s jablkovou šťavou. Ostatné suroviny vložte do kastrólika a všetko priveďte do varu. Nakoniec pridajte rozmiešaný škrob s jablkovou šťavou. Zohrievajte až do zhustnutia.
  • Krok číslo 2

    15 Min
    Vzniknutú omáčku ochlaďte a následne ňou dôkladne potrite rebierka z každej strany, prípadne v nej rebierka priamo marinujte. Rebierka vložte do zapekacej misky a prikryte fóliou.
  • Krok číslo 3

    60 Min
    Pečte v rúre rozohriatej na približne 190 – 200 °C približne 45 minút. Potom fóliu odstráňte, mäso znovu potrite omáčkou a pečte rovnako dlho až do zmäknutia.
  • Krok číslo 4

    5 Min
    Servírujte s pečenými zemiakmi a dusenou brokolicou.
Bravčové rebierka

Krok číslo 1 4

Rebierka umyte a osušte. Škrob zmiešajte s jablkovou šťavou. Ostatné suroviny vložte do kastrólika a všetko priveďte do varu. Nakoniec pridajte rozmiešaný škrob s jablkovou šťavou. Zohrievajte až do zhustnutia.

Bravčové rebierka

Krok číslo 2 4

Vzniknutú omáčku ochlaďte a následne ňou dôkladne potrite rebierka z každej strany, prípadne v nej rebierka priamo marinujte. Rebierka vložte do zapekacej misky a prikryte fóliou.

Bravčové rebierka

Krok číslo 3 4

Pečte v rúre rozohriatej na približne 190 – 200 °C približne 45 minút. Potom fóliu odstráňte, mäso znovu potrite omáčkou a pečte rovnako dlho až do zmäknutia.

Bravčové rebierka

Krok číslo 4 4

Servírujte s pečenými zemiakmi a dusenou brokolicou.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
11 + 0 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • bravčové
  • Dedičstvo
  • Globálna
  • Hlavný chod
  • Keto-priateľský
  • Pre dvoch
  • Priatelia
  • Rodinné jedlá
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • Víkendy
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Špízy z bravčovej panenky

    Špízy z bravčovej panenky

    390 Min jednoduchý
  • Grilovaný steak z bravčovej krkovičky s hubovou omáčkou, teplý šalát zo šošovky a špenátu

    Grilovaný steak z bravčovej krkovičky s hubovou omáčkou, teplý šalát zo šošovky a špenátu

    40 Min prechodný
  • Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

    Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

    220 Min jednoduchý
  • Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

    Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

    595 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia