Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Rebierka umyte a osušte. Škrob zmiešajte s jablkovou šťavou. Ostatné suroviny vložte do kastrólika a všetko priveďte do varu. Nakoniec pridajte rozmiešaný škrob s jablkovou šťavou. Zohrievajte až do zhustnutia.
Krok číslo 2
15 Min
Vzniknutú omáčku ochlaďte a následne ňou dôkladne potrite rebierka z každej strany, prípadne v nej rebierka priamo marinujte. Rebierka vložte do zapekacej misky a prikryte fóliou.
Krok číslo 3
60 Min
Pečte v rúre rozohriatej na približne 190 – 200 °C približne 45 minút. Potom fóliu odstráňte, mäso znovu potrite omáčkou a pečte rovnako dlho až do zmäknutia.
Krok číslo 4
5 Min
Servírujte s pečenými zemiakmi a dusenou brokolicou.
Krok číslo 1
4
Rebierka umyte a osušte. Škrob zmiešajte s jablkovou šťavou. Ostatné suroviny vložte do kastrólika a všetko priveďte do varu. Nakoniec pridajte rozmiešaný škrob s jablkovou šťavou. Zohrievajte až do zhustnutia.
Krok číslo 2
4
Vzniknutú omáčku ochlaďte a následne ňou dôkladne potrite rebierka z každej strany, prípadne v nej rebierka priamo marinujte. Rebierka vložte do zapekacej misky a prikryte fóliou.
Krok číslo 3
4
Pečte v rúre rozohriatej na približne 190 – 200 °C približne 45 minút. Potom fóliu odstráňte, mäso znovu potrite omáčkou a pečte rovnako dlho až do zmäknutia.
Krok číslo 4
4
Servírujte s pečenými zemiakmi a dusenou brokolicou.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu