Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Rebierka umyte a osušte. Škrob zmiešajte s jablkovou šťavou. Ostatné suroviny vložte do kastrólika a všetko priveďte do varu. Nakoniec pridajte rozmiešaný škrob s jablkovou šťavou. Zohrievajte až do zhustnutia.
Vzniknutú omáčku ochlaďte a následne ňou dôkladne potrite rebierka z každej strany, prípadne v nej rebierka priamo marinujte. Rebierka vložte do zapekacej misky a prikryte fóliou.
Pečte v rúre rozohriatej na približne 190 – 200 °C približne 45 minút. Potom fóliu odstráňte, mäso znovu potrite omáčkou a pečte rovnako dlho až do zmäknutia.
Servírujte s pečenými zemiakmi a dusenou brokolicou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu