Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Korenie (chilli, rascu, čierne korenie a rozdrvený cesnak) premiešajte do homogénnej hmoty a pridajte soľ, cukor a MAGGI Tekuté korenie.
Krok číslo 3
5 Min
Mäso dôkladne obaľte v zmesi zo všetkých strán.
Krok číslo 4
540 Min
Vložte ho do žiaruvzdornej nádoby a zakryte vekom. Vložte do rúry predhriatej na 95 ° C a pečte najmenej po dobu 9 hodín, najlepšie v noci.
Krok číslo 5
30 Min
Po upečení mäso vyberte a nechajte odpočívať. Po vychladnutí mäso rozdeľte vidličkou a premiešajte s výpekom.
Krok číslo 6
10 Min
Servírujte v žemli s obľúbenými omáčkami alebo majonézou.
Krok číslo 1
6
Umyte a usušte mäso.
Krok číslo 2
6
Korenie (chilli, rascu, čierne korenie a rozdrvený cesnak) premiešajte do homogénnej hmoty a pridajte soľ, cukor a MAGGI Tekuté korenie.
Krok číslo 3
6
Mäso dôkladne obaľte v zmesi zo všetkých strán.
Krok číslo 4
6
Vložte ho do žiaruvzdornej nádoby a zakryte vekom. Vložte do rúry predhriatej na 95 ° C a pečte najmenej po dobu 9 hodín, najlepšie v noci.
Krok číslo 5
6
Po upečení mäso vyberte a nechajte odpočívať. Po vychladnutí mäso rozdeľte vidličkou a premiešajte s výpekom.
Krok číslo 6
6
Servírujte v žemli s obľúbenými omáčkami alebo majonézou.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0