Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

(0)
595 Min
prechodný
Len ťažko nájdete tak jednoduchý a pritom oslnivý pokrm, ako je dlho pečené trhané bravčové. Kým príprava vám zaberie len pár minút, niekoľkohodinové pečenie vám zase dopraje veľa času na odpočinok alebo ďalšiu prípravy hostiny. Keď potom budete šťavnaté a rozpadajúce sa mäso rozdeľovať vidličkou, bude vám hneď jasné, že táto pochúťka vám ako kuchárovi zaručí večnú slávu a uznanie.

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI Tekuté korenie
3  lyžice
Bravčové ramienko bez kosti
1  kg
chilli paprička
1  kus
rasca
1  lyžička
čierne korenie
0.5  lyžička
trstinový cukor
3  lyžičky
soľ
3  lyžičky
cesnak
4  strúčiky
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
5.7 g
energie
669.4 kcal
tuky
50.1 g
proteín
25.6 g
Informace na porci

Postup

595 Min
  • Krok číslo 1

    5 Min
    Umyte a usušte mäso.
  • Krok číslo 2

    5 Min
    Korenie (chilli, rascu, čierne korenie a rozdrvený cesnak) premiešajte do homogénnej hmoty a pridajte soľ, cukor a MAGGI Tekuté korenie.
  • Krok číslo 3

    5 Min
    Mäso dôkladne obaľte v zmesi zo všetkých strán.
  • Krok číslo 4

    540 Min
    Vložte ho do žiaruvzdornej nádoby a zakryte vekom. Vložte do rúry predhriatej na 95 ° C a pečte najmenej po dobu 9 hodín, najlepšie v noci.
  • Krok číslo 5

    30 Min
    Po upečení mäso vyberte a nechajte odpočívať. Po vychladnutí mäso rozdeľte vidličkou a premiešajte s výpekom.
  • Krok číslo 6

    10 Min
    Servírujte v žemli s obľúbenými omáčkami alebo majonézou.
Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 1 6

Umyte a usušte mäso.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 2 6

Korenie (chilli, rascu, čierne korenie a rozdrvený cesnak) premiešajte do homogénnej hmoty a pridajte soľ, cukor a MAGGI Tekuté korenie.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 3 6

Mäso dôkladne obaľte v zmesi zo všetkých strán.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 4 6

Krok číslo 4 Krok číslo 4

Vložte ho do žiaruvzdornej nádoby a zakryte vekom. Vložte do rúry predhriatej na 95 ° C a pečte najmenej po dobu 9 hodín, najlepšie v noci.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 5 6

Krok číslo 5 Krok číslo 5

Po upečení mäso vyberte a nechajte odpočívať. Po vychladnutí mäso rozdeľte vidličkou a premiešajte s výpekom.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 6 6

Krok číslo 6 Krok číslo 6

Servírujte v žemli s obľúbenými omáčkami alebo majonézou.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
8 + 12 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • bravčové
  • Dedičstvo
  • dusené mäso
  • Európska
  • Globálna
  • Grilovanie
  • Hlavný chod
  • Miestna
  • Obed
  • ostatné
  • Pomaly varené
  • Rodinné jedlá
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Staples
  • Večera
  • Zdroj bielkovín
  • Z rúry
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia