Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Umyte a usušte mäso.
Korenie (chilli, rascu, čierne korenie a rozdrvený cesnak) premiešajte do homogénnej hmoty a pridajte soľ, cukor a MAGGI Tekuté korenie.
Mäso dôkladne obaľte v zmesi zo všetkých strán.
Vložte ho do žiaruvzdornej nádoby a zakryte vekom. Vložte do rúry predhriatej na 95 ° C a pečte najmenej po dobu 9 hodín, najlepšie v noci.
Po upečení mäso vyberte a nechajte odpočívať. Po vychladnutí mäso rozdeľte vidličkou a premiešajte s výpekom.
Servírujte v žemli s obľúbenými omáčkami alebo majonézou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu