Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Špízy z bravčovej panenky

Špízy z bravčovej panenky

(1)
390 Min
jednoduchý
Špízy sú neodmysliteľnou klasikou všetkých letných grilovaček. Vyskúšajte náš tip, ktorý vám na špízy pomôže pripraviť šťavnaté a chuťovo perfektné mäso! Základom všetkého je marinovať mäso aspoň šesť hodín v našej špeciálnej marináde z kyslej smotany. Vďaka enzýmom v smotane totiž mäso neuveriteľne skrehne a pre špízy tak bude ako stvorené. Potom už len pripravte zeleninu so slaninou, ktorá celému mixu dodá šťavnatú a jedinečnú chuť. Nechajte na grile prepojiť všetky chute i vôňu dreveného uhlia. Táto kombinácia bude skutočným zázrakom na špajli!

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
bravčová panenka
1  kus
Smotana
140  g
cibuľa
1  stredná
MAGGI Tekuté korenie
1  lyžica
Cuketa
1  stredná
červená paprika
1  kus
dijonská horčica
2  lyžice
anglická slanina
150  g
soľ
1  štipka
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
8.6 g
energie
309 kcal
tuky
21.9 g
proteín
19.5 g
Informace na porci

Postup

390 Min
  • Krok číslo 1

    5 Min
    Najprv si pripravte marinádu na mäso z 2 lyžíc dijonskej horčice, 1 lyžice MAGGI Tekutého korenia, kyslej smotany a soli.
  • Krok číslo 2

    360 Min
    Všetko dôkladne premiešajte a do marinády vložte nakrájanú bravčovú panenku spolu s jednou strednou cibuľou nakrájanou na väčšie kúsky (aby sa potom dala napichať na špízy). Marinujte minimálne 6 hodín.
  • Krok číslo 3

    5 Min
    Potom si pripravte zeleninu - jednu cuketu a jednu papriku, tie nakrájajte a v mise zamiešajte s olivovým olejom.
  • Krok číslo 4

    20 Min
    Mäso si minimálne 30 minút pred pečením vyberte z chladničky a pred napichováním na špajli z neho stiahnite prsty marinádu. Pnenku, cibuľu, zeleninu a nakrájanú anglickú slaninu potom striedavo napichujte na špajle a takto pripravené špízy pečte na grile. Ak máte gril na drevené uhlie, namiesto špajlí použite kovové ihly.
Špízy z bravčovej panenky

Krok číslo 1 4

Najprv si pripravte marinádu na mäso z 2 lyžíc dijonskej horčice, 1 lyžice MAGGI Tekutého korenia, kyslej smotany a soli.

Špízy z bravčovej panenky

Krok číslo 2 4

Všetko dôkladne premiešajte a do marinády vložte nakrájanú bravčovú panenku spolu s jednou strednou cibuľou nakrájanou na väčšie kúsky (aby sa potom dala napichať na špízy). Marinujte minimálne 6 hodín.

Špízy z bravčovej panenky

Krok číslo 3 4

Potom si pripravte zeleninu - jednu cuketu a jednu papriku, tie nakrájajte a v mise zamiešajte s olivovým olejom.

Špízy z bravčovej panenky

Krok číslo 4 4

Mäso si minimálne 30 minút pred pečením vyberte z chladničky a pred napichováním na špajli z neho stiahnite prsty marinádu. Pnenku, cibuľu, zeleninu a nakrájanú anglickú slaninu potom striedavo napichujte na špajle a takto pripravené špízy pečte na grile. Ak máte gril na drevené uhlie, namiesto špajlí použite kovové ihly.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Overall rating

5.0 out of 5
5
1 reviews
Write a review
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00

Reviews

5

Amt

test
Anonymný (bez overenia) 05/08/2024-01:35 CEST
Is this a helpful Review?

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
12 + 2 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • bravčové
  • Dusené jedlá
  • Európska
  • Grilovanie
  • grilovaný
  • Hlavný chod
  • Klobásy
  • Miestna
  • Obed
  • Porcia zeleniny/ovocia
  • Predjedlo
  • Rodinné jedlá
  • Slané koláče / koláče
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • vegetariáni
  • Vrchné jedlo
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • zvyšky

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Grilované zeleninové špízy

    Grilované zeleninové špízy

    35 Min jednoduchý

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia