Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Zapečené šampiňóny portobello

Zapečené šampiňóny portobello

(0)
93 Min
jednoduchý
Zapečené šampiňóny a syr halloumi, to je kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete! Skvelým základom vám bude už jemná ricotta, ktorá šampiňóny krásne prevonia petržlenovou vňaťou a cesnakom. O skutočný labužnícky zážitok sa potom postará syr Halloumi, ktorý šampiňónom dodá zlatistú a chrumkavú kôrku. To najlepšie vás ale bude čakať vnútri! Rozkrojte prepečený šampiňón a užite si pohľad na vytekajúcu šťavu prepojenú s pestom a ľahko sa roztékajícím syrom. Až ochutnáte prvé sústo, bude vám jasné, že na tieto šampiňóny len tak nezabudnete.

Ingredience

5

Táto misa bola optimalizovaná na 5 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
šampiňóny portobello
5  kusy
syr ricotta
250  g
čerstvý petržlen
1  zväzok
olivový olej
2  lyžice
cesnak
0.5  strúčik
žltok
1  kus
syr Halloumi
100  g
slnečnicové semienka
3  lyžice
olivový olej
2  lyžice
soľ
1  štipka
MAGGI Tekuté korenie
3  kvapky
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
5.2 g
energie
215.7 kcal
tuky
16.6 g
proteín
12.2 g
Informace na porci

Postup

93 Min
  • Krok číslo 1

    60 Min
    Najprv si pripravte petržlenovú ricottu. Čerstvé lístky plocholisté petržlenu nasekajte nadrobno a pridajte k nim dve lyžice olivového oleja, 3 kvapky MAGGI Tekutého korenia, štipku soli a jemne nasekaný cesnak. S ním opatrne, stačí naozaj polovica strúčika len na ovoňanie. Toto pesto nechajte asi hodinu odpočívať, aby sa v oleji uvoľnila chuť a vôňa petržlenových lístkov. Potom ho zamiešajte do ricotty (pokiaľ možno s minimom oleja) spoločne s vaječným žĺtkom.
  • Krok číslo 2

    5 Min
    Syr Halloumi nakrájajte na asi pol centimetrové plátky, ktoré z oboch strán opečte na panvici s kvapkou olivového oleja do zlatista. Potom je nakrájajte na kocky.
  • Krok číslo 3

    5 Min
    Z klobúkov šampiňónov portobello opatrne vyrežte nôžku, aby sa dali pohodlne naplniť syrovou zmesou.
  • Krok číslo 4

    20 Min
    Naplnené huby poklaďte kockami halloumi, posypte slnečnicovými semienkami a v pekáčiku ľahko pokvapkajte olivovým olejom. Všetko dajte zapiecť spoločne s osolenými cherry paradajkami asi na 15 - 20 minút pri 180 stupňoch, kým syrová zmes nestuhne.
  • Krok číslo 5

    3 Min
    Podávajte s opečenými toasty alebo bagetkou.
Zapečené šampiňóny portobello

Krok číslo 1 5

Najprv si pripravte petržlenovú ricottu. Čerstvé lístky plocholisté petržlenu nasekajte nadrobno a pridajte k nim dve lyžice olivového oleja, 3 kvapky MAGGI Tekutého korenia, štipku soli a jemne nasekaný cesnak. S ním opatrne, stačí naozaj polovica strúčika len na ovoňanie. Toto pesto nechajte asi hodinu odpočívať, aby sa v oleji uvoľnila chuť a vôňa petržlenových lístkov. Potom ho zamiešajte do ricotty (pokiaľ možno s minimom oleja) spoločne s vaječným žĺtkom.

Zapečené šampiňóny portobello

Krok číslo 2 5

Syr Halloumi nakrájajte na asi pol centimetrové plátky, ktoré z oboch strán opečte na panvici s kvapkou olivového oleja do zlatista. Potom je nakrájajte na kocky.

Zapečené šampiňóny portobello

Krok číslo 3 5

Z klobúkov šampiňónov portobello opatrne vyrežte nôžku, aby sa dali pohodlne naplniť syrovou zmesou.

Zapečené šampiňóny portobello

Krok číslo 4 5

Naplnené huby poklaďte kockami halloumi, posypte slnečnicovými semienkami a v pekáčiku ľahko pokvapkajte olivovým olejom. Všetko dajte zapiecť spoločne s osolenými cherry paradajkami asi na 15 - 20 minút pri 180 stupňoch, kým syrová zmes nestuhne.

Zapečené šampiňóny portobello

Krok číslo 5 5

Podávajte s opečenými toasty alebo bagetkou.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
1 + 7 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Do 300 kal
  • Dusené jedlá
  • Globálna
  • Hlavný chod
  • huby
  • Miestna
  • Nové zdravie
  • Občerstvenie
  • Obed
  • pečenie
  • Predjedlo
  • Rodinné jedlá
  • Slané koláče / koláče
  • S nízkym obsahom cukru
  • So syrom
  • syr
  • Varenie s deťmi
  • Večera
  • Vegetariánske
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • Z rúry

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Zapečené zemiaky s brokolicou

    Zapečené zemiaky s brokolicou

    20 Min jednoduchý
  • Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

    Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

    110 Min prechodný
  • Zapečené cestoviny so salámou a zeleninou

    Zapečené cestoviny so salámou a zeleninou

    60 Min prechodný
  • Zapečené batáty

    Zapečené batáty

    75 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia