Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

(0)
110 Min
prechodný
Recept na pečené pšeno a burgre z červenej repy je náš tip na lahodný bezmäsitý pokrm! Z nastrúhanej červenej repy, pšenov, vajcia a chutných doplnkov: pikantný cesnak, voňavý petržlen, pražené slnečnicové semienka vytvarujte burgre.

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI Zeleninový bujón
5  g
červená repa
0.5  kg
cibuľa
70  g
cesnak
10  g
Jáhly, surové
0.5  hrnček
vajce
50  g
petržlen, čerstvý
20  g
repkový olej
1  lyžica
citrónová šťava
6  g
slnečnicové semienka
30  g
Občerstvenie, sezamové palice, na báze pšenice, solené
220  g
paradajky
91  g
červená paprika
1  kus
Uhorky, uhorky, kyslé
4  plátkov
Reďkovky, surové
4  g
ľadový šalát
4  listy
kečup
15  g
majonéza
40  g
MAGGI Tekuté korenie
1  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
65.2 g
energie
596.6 kcal
tuky
32.5 g
proteín
15.1 g
Informace na porci

Postup

110 Min
  • Krok 1

    10 Min
    Rúru predhrejte na 200 °C.
  • Krok 2

    15 Min
    Repu umyjeme, olúpeme a nastrúhame na strúhadle s veľkým otvorom. Cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno (ten môžete prelisovať lisom).
  • Krok 3

    25 Min
    Jáhly v sitku zalejte vriacou vodou, aby ste odstránili prebytočnú horkosť a varte v 250ml vody na miernom ohni asi 20 minút, pridajte pol kocky zeleninového vývaru MAGGI.
  • Krok 4

    10 Min
    Červenú repu, cibuľu, cesnak a krúpy zmiešame v mise. Pridajte vajcia, lyžicu oleja, citrónovú šťavu, nasekanú petržlenovú vňať a vopred opražené slnečnicové semienka.
  • Krok 5

    30 Min
    Z pripravenej zmesi vytvarujte burgre s priemerom žemle a hrúbkou 1,5 cm. Dáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme z každej strany asi 15-20 minút.
  • Krok 6

    20 Min
    Z hotových rezňov vytvorte burger – žemľu zľahka opečte, dno potrite majonézou, navrch položte repovo-jahľový rezeň, potom pridajte obľúbené prísady – napríklad paradajku, papriku, šalát, nakladané uhorky a reďkovky. Zakončite kečupom.
Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

Krok 1 6

Rúru predhrejte na 200 °C.

Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

Krok 2 6

Repu umyjeme, olúpeme a nastrúhame na strúhadle s veľkým otvorom. Cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno (ten môžete prelisovať lisom).

Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

Krok 3 6

Jáhly v sitku zalejte vriacou vodou, aby ste odstránili prebytočnú horkosť a varte v 250ml vody na miernom ohni asi 20 minút, pridajte pol kocky zeleninového vývaru MAGGI.

Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

Krok 4 6

Červenú repu, cibuľu, cesnak a krúpy zmiešame v mise. Pridajte vajcia, lyžicu oleja, citrónovú šťavu, nasekanú petržlenovú vňať a vopred opražené slnečnicové semienka.

Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

Krok 5 6

Z pripravenej zmesi vytvarujte burgre s priemerom žemle a hrúbkou 1,5 cm. Dáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme z každej strany asi 15-20 minút.

Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

Krok 6 6

Z hotových rezňov vytvorte burger – žemľu zľahka opečte, dno potrite majonézou, navrch položte repovo-jahľový rezeň, potom pridajte obľúbené prísady – napríklad paradajku, papriku, šalát, nakladané uhorky a reďkovky. Zakončite kečupom.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
16 + 4 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Deň her
  • Detská párty
  • Európska
  • Futbalový zápas
  • Fúzie
  • Globálna
  • Grilovanie
  • Hlavný chod
  • Jeseň
  • pečenie
  • Porcia zeleniny/ovocia
  • Priatelia
  • Príloha
  • S vajcami
  • vajíčka
  • Večera
  • vegetariáni
  • Víkendy
  • Zdroj vlákniny
  • Zima

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Zapečené zemiaky s brokolicou

    Zapečené zemiaky s brokolicou

    20 Min jednoduchý
  • Zapečené cestoviny so salámou a zeleninou

    Zapečené cestoviny so salámou a zeleninou

    60 Min prechodný
  • Zapečené batáty

    Zapečené batáty

    75 Min prechodný
  • Zapečené cestoviny so šampiňónmi a Nivou

    Zapečené cestoviny so šampiňónmi a Nivou

    45 Min jednoduchý

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia