Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Rúru predhrejte na 200 °C.
Repu umyjeme, olúpeme a nastrúhame na strúhadle s veľkým otvorom. Cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno (ten môžete prelisovať lisom).
Jáhly v sitku zalejte vriacou vodou, aby ste odstránili prebytočnú horkosť a varte v 250ml vody na miernom ohni asi 20 minút, pridajte pol kocky zeleninového vývaru MAGGI.
Červenú repu, cibuľu, cesnak a krúpy zmiešame v mise. Pridajte vajcia, lyžicu oleja, citrónovú šťavu, nasekanú petržlenovú vňať a vopred opražené slnečnicové semienka.
Z pripravenej zmesi vytvarujte burgre s priemerom žemle a hrúbkou 1,5 cm. Dáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme z každej strany asi 15-20 minút.
Z hotových rezňov vytvorte burger – žemľu zľahka opečte, dno potrite majonézou, navrch položte repovo-jahľový rezeň, potom pridajte obľúbené prísady – napríklad paradajku, papriku, šalát, nakladané uhorky a reďkovky. Zakončite kečupom.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu