Sklenené rezance Teriyaki s kuracím mäsom a mangom
(0)
33Min
prechodný
Ingredience
2
Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
ingredient_quantity
recipe ingredient
ťenké ryžové rezance
70g
Kuracie, brojlerové alebo fritéza, prsia, bez kože, vykostené, iba mäso, surové
Najskôr si všetky ingrediencie pripravíme. Jarnú cibuľku, mrkvu a stopkový zeler očistíme a umyjeme. Jarnú cibuľku nakrájame na kolieska, mrkvu na jemné kocky alebo nuličky a stopkový zeler na jemné plátky. Mango ošúpeme, odstránime tvrdé jadro a nakrájame na malé kocky. Koriander nasekáme nahrubo. Kurací prsný rezeň umyjeme, osušíme a nakrájame na rezančeky.
krok 2
5 Min
Sklenené rezance pripravíme podľa návodu na obale.
krok 3
2 Min
Medzitým si na nepriľnavej panvici opečieme sezamové semienka. Necháme na strednom ohni, len niekoľko minút za občasného miešania, kým sa ľahko neopečú a odstránime z panvice.
Krok 4
6 Min
Na panvici rozpálime olej a pridáme kuracie rezančeky. Cca 3 minúty opekáme, pridáme k mäsu lyžicu Sójovej omáčky teriyaki a restujeme, kým nie je mäso hotové. Všetko vyberieme z panvice. Do panvice po mäse pridáme mrkvu a zeler a 3 minúty restujeme. Pridáme aj mango a jarnú cibuľku a krátko premiešame.
Krok 5
5 Min
K zmäknutej zelenine vložíme mäso a sklenené rezance. Dochutíme Maggi Sójovú omáčku Teriyaki, limetkovou šťavou a rybou omáčkou. Môžeme podávať! Navrch posypeme koriandrom a sezamovými semienkami. Prajeme Vám dobrú chuť!
Krok 1
5
:
jarná cibuľka, mrkva, surový zeler, Surové mango, čerstvý koriander, Kuracie, brojlerové alebo fritéza, prsia, bez kože, vykostené, iba mäso, surové
Najskôr si všetky ingrediencie pripravíme. Jarnú cibuľku, mrkvu a stopkový zeler očistíme a umyjeme. Jarnú cibuľku nakrájame na kolieska, mrkvu na jemné kocky alebo nuličky a stopkový zeler na jemné plátky. Mango ošúpeme, odstránime tvrdé jadro a nakrájame na malé kocky. Koriander nasekáme nahrubo. Kurací prsný rezeň umyjeme, osušíme a nakrájame na rezančeky.
krok 2
5
:
ťenké ryžové rezance
Sklenené rezance pripravíme podľa návodu na obale.
krok 3
5
:
sezamové semienka
Medzitým si na nepriľnavej panvici opečieme sezamové semienka. Necháme na strednom ohni, len niekoľko minút za občasného miešania, kým sa ľahko neopečú a odstránime z panvice.
Krok 4
5
:
Kuracie, brojlerové alebo fritéza, prsia, bez kože, vykostené, iba mäso, surové, mrkva, jarná cibuľka, Surové mango, surový zeler, MAGGI Sójová omáčka Teriyaki 190ml, Olej, slnečnica, linoleová, (čiastočne hydrogenovaná)
Na panvici rozpálime olej a pridáme kuracie rezančeky. Cca 3 minúty opekáme, pridáme k mäsu lyžicu Sójovej omáčky teriyaki a restujeme, kým nie je mäso hotové. Všetko vyberieme z panvice. Do panvice po mäse pridáme mrkvu a zeler a 3 minúty restujeme. Pridáme aj mango a jarnú cibuľku a krátko premiešame.
K zmäknutej zelenine vložíme mäso a sklenené rezance. Dochutíme Maggi Sójovú omáčku Teriyaki, limetkovou šťavou a rybou omáčkou. Môžeme podávať! Navrch posypeme koriandrom a sezamovými semienkami. Prajeme Vám dobrú chuť!
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0