
Cestoviny s mletým mäsom a paradajkovou omáčkou
Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem
Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok č. 1
10 MinKrok č. 2
55 MinKrok č. 3
15 Min
Krok č. 1 3
Zeler, mrkvu, cibuľu a petržlen nakrájajte najemno. Na panvicu pridajte olej, nakrájanú zeleninu a posypte štipkou soli. Za stáleho miešania zahrievajte na miernom ohni asi 10 minút.

Krok č. 2 3
Zvýšte teplotu na stredný výkon a primiešajte k zelenine hovädzie a bravčové mleté mäso. Asi po 10 minútach osoľte, okoreňte, pridajte tretinu vývaru a duste 5 minút. Potom pridajte druhú tretinu, nechajte ďalších 10 minút prebublávať a nakoniec vlejte všetok zostávajúci vývar. Pridajte MAGGI Paradajkovú omáčku na taliansky spôsob, hrniec prikryte a za občasného miešania na miernom ohni varte asi 15-20 minút.

Krok č. 3 3
Cestoviny uvarte v osolenej vode podľa návodu na obale, sceďte a zmiešajte na panvici spoločne s mäsom a paradajkovou omáčkou. Podávajte s bazalkou a parmezánom.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0