Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
ingredient_quantity
recipe ingredient
Garden Gourmet Sensational Burger
2balenia
Hummus, komerčný
2lyžice
Sladké zemiaky, varené, pečené na koži, mäso, so soľou
Rúru predhrejeme na 200 ° C. Sladké zemiaky olúpané a nakrájané na mesiačiky dáme na pekáč, pokvapkáme olivovým olejom a dochutíme soľou, korením a jemne drvenými semienkami feniklu. Pečieme asi 15 minút.
Krok číslo 2
10 Min
Bôby blanšírujeme po dobu 1 minúty. Opláchneme ich pod studenou vodou a znovu ich povaríme (stlačením medzi dvoma prstami vymrští jasne zelené jadro). Červenú kapustu nastrúhajte na tenké prúžky a dochuťte soľou, korením a citrónovou šťavou.
Krok číslo 3
1 Min
Quinou opláchneme a varíme v 200 ml vody, kým voda nezmizne.
Krok číslo 4
4 Min
Cícer restujeme na troche oleja asi 4 minúty. Pridáme korenie a ešte chvíľu smažíme.
Krok číslo 5
10 Min
Garden Gourmet Sensational Burger pripravíme v panvici podľa pokynov na obale.
Krok číslo 6
10 Min
Paradajky rozpolíme. Do misiek rozdelíme quinou a šalát. Pridáme sladké zemiaky, červenú kapustu, cícer, boby a veľkú lyžicu hummus. Hamburgery nakrájame na prúžky a položíme ich na vrch. Ozdobíme sezamom, semienkami granátového jablka a citrónom.
Krok číslo 1
6
Rúru predhrejeme na 200 ° C. Sladké zemiaky olúpané a nakrájané na mesiačiky dáme na pekáč, pokvapkáme olivovým olejom a dochutíme soľou, korením a jemne drvenými semienkami feniklu. Pečieme asi 15 minút.
Krok číslo 2
6
Bôby blanšírujeme po dobu 1 minúty. Opláchneme ich pod studenou vodou a znovu ich povaríme (stlačením medzi dvoma prstami vymrští jasne zelené jadro). Červenú kapustu nastrúhajte na tenké prúžky a dochuťte soľou, korením a citrónovou šťavou.
Krok číslo 3
6
Quinou opláchneme a varíme v 200 ml vody, kým voda nezmizne.
Krok číslo 4
6
Cícer restujeme na troche oleja asi 4 minúty. Pridáme korenie a ešte chvíľu smažíme.
Krok číslo 5
6
Garden Gourmet Sensational Burger pripravíme v panvici podľa pokynov na obale.
Krok číslo 6
6
Paradajky rozpolíme. Do misiek rozdelíme quinou a šalát. Pridáme sladké zemiaky, červenú kapustu, cícer, boby a veľkú lyžicu hummus. Hamburgery nakrájame na prúžky a položíme ich na vrch. Ozdobíme sezamom, semienkami granátového jablka a citrónom.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0