Hríbová polievka je nápad na aromatický krém z čerstvých hríbov , poliaty smotanou. Do vývaru z bujonu pridajte nakrájané huby, mrkvu a pór, potom varte a mixujte do krémovej konzistencie . Hríbovú krémovú polievku premiešajte so smotanou, ozdobte petržlenovou vňaťou a podávajte s horúcimi krutónmi. Výborné!
Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Očistite a nakrájajte šampiňóny, mrkvu a pór.
Rozpustite bujónové kocky v 1 litri vriacej vody. Potom do vývaru pridajte huby a zeleninu. Varte 20 minút.
Po uvarení rozmixujte a potom pridajte smotanu. Dochutte korením.
Pred podávaním posypte petržlenovou vňaťou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu