Táto misa bola optimalizovaná na 1 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Cibuľu olúpeme a nakrájame nadrobno. Na oleji v hrnci speníme olúpanú a nakrájanú cibuľu. Ak nemáte rajnicu, použite malý hrniec, ale nesiahajte po panvici, pretože voda sa rýchlejšie odparuje a na varenie húb jej budete potrebovať viac.
Hlivu umyjeme pod tečúcou vodou a nakrájame na kocky.
Hlivu vsypeme do cibule, pridáme maslo.
Chvíľu opekáme, pridáme 2–3 lyžice vody, varíme 5–7 minút.
Smotanu nalejeme do hrnčeka, pridáme lyžicu múky.
Pridáme korenie Harmónie chuti MAGGI, papriku, trochu vody a premiešame. Zmes nalejeme na huby a privedieme do varu.
Dochutíme soľou, čiernym korením a sójovou omáčkou. Korenie pridávajte pomaly a omáčku z hlivy ustricovej často ochutnávajte, aby ste ju nepresolili. Pozor si dajte predovšetkým na sójovú omáčku, ktorá zvýrazní chuť pokrmov, ale je aj slaná a treba ju používať s mierou. Pokiaľ je omáčk a príliš riedka pridajte kukuričný škrob zmiešaný s vodou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu