Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kačací rillet

0
400Min
prechodný

Ingredience

-
6
+

Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

kačacie stehna
2 kusy
rasca
1 lyžička
rozmarín
1 vetvička
tymián
1 vetvička
biele víno
100 ml
masť
1 lyžica
soľ
1 g

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
380.61 kcal
proteín
9.91 g
sacharidy
1.92 g
tuky
35.32 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

400 Min
Krok číslo 1
15 Min
Do liatinového pekáča dajte piecť kačacie stehná, ktoré dôkladne osoľte a okmínujte. Ku kačici pridajte bylinky a biele víno.
Krok číslo 2
150 Min
Pečte prikryté pri 150 stupňoch cca 2,5 hodiny.
Krok číslo 3
20 Min
Z pekáča vyberte kačicu a mäso dôkladne oberte od kostí.
Krok číslo 4
15 Min
Dajte ho do hrnca k masti a šťave a spoločne na sporáku varte na miernom plameni, kým sa mäso nezačne rozpadať na vlákna.
Krok číslo 5
15 Min
Ku koncu varenia podlievajte bujónom (max. 300 ml) a už bez pokrievky ho nechajte vyvariť.
Krok číslo 6
180 Min
Hotové mäso preložte do uzatvárateľných pohárov, zalejte masťou a nechajte vychladnúť do chladničky.
Krok číslo 7
5 Min
Podávajte s čerstvým pečivom a brusnicami.
Kačací rillet

Krok číslo 1 7

Do liatinového pekáča dajte piecť kačacie stehná, ktoré dôkladne osoľte a okmínujte. Ku kačici pridajte bylinky a biele víno.

Kačací rillet

Krok číslo 2 7

Pečte prikryté pri 150 stupňoch cca 2,5 hodiny.

Kačací rillet

Krok číslo 3 7

Z pekáča vyberte kačicu a mäso dôkladne oberte od kostí.

Kačací rillet

Krok číslo 4 7

Dajte ho do hrnca k masti a šťave a spoločne na sporáku varte na miernom plameni, kým sa mäso nezačne rozpadať na vlákna.

Kačací rillet

Krok číslo 5 7

Ku koncu varenia podlievajte bujónom (max. 300 ml) a už bez pokrievky ho nechajte vyvariť.

Kačací rillet

Krok číslo 6 7

Hotové mäso preložte do uzatvárateľných pohárov, zalejte masťou a nechajte vychladnúť do chladničky.

Kačací rillet

Krok číslo 7 7

Podávajte s čerstvým pečivom a brusnicami.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno