Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Mäso na steaky musí byť správne vyzreté, kúpte si preto hovädzie mäso určené na grilovanie. Vyberte ho z chladničky asi 30 minút pred grilovaním a votrite do neho čerstvo nadrvené korenie.
Krok číslo 2
15 Min
Teraz pripravíme maslo obchodníka s vínom. Najemno nasekanú šalotku dajte do kastrólika a zalejte ju červeným vínom. Nezakryté ich spoločne nechajte variť, kým sa polovica vína neodparí. Polovicu kocky MAGGI Hovädzieho bujónu zalejte vriacou vodou a nechajte rozpustiť. Hovädzí bujón nalejte do hrnca a znovu varte, kým sa všetka tekutina nestratí. Povarenú šalotku nechajte vychladnúť a potom ju preložte do misky.
Krok číslo 3
5 Min
Pridajte k nej maslo, nasekaný petržlen a trochu citrónovej šťavy. Spoločne zmiešajte a takto pripravené maslo dajte na chvíľu do chladničky stuhnúť.
Krok číslo 4
10 Min
Teraz je čas na mäso. Gril rozpáľte na minimálne 200 °C. Oba okorenené steaky osoľte z oboch strán a vložte na rozpálený rošt grilu. Mäso ugrilujte tak, ako ho máte radi.
Krok číslo 5
15 Min
Hotové steaky nechajte chvíľu odpočinúť a potom ich podávajte s pripraveným maslom.
Krok číslo 1
5
Mäso na steaky musí byť správne vyzreté, kúpte si preto hovädzie mäso určené na grilovanie. Vyberte ho z chladničky asi 30 minút pred grilovaním a votrite do neho čerstvo nadrvené korenie.
Krok číslo 2
5
Teraz pripravíme maslo obchodníka s vínom. Najemno nasekanú šalotku dajte do kastrólika a zalejte ju červeným vínom. Nezakryté ich spoločne nechajte variť, kým sa polovica vína neodparí. Polovicu kocky MAGGI Hovädzieho bujónu zalejte vriacou vodou a nechajte rozpustiť. Hovädzí bujón nalejte do hrnca a znovu varte, kým sa všetka tekutina nestratí. Povarenú šalotku nechajte vychladnúť a potom ju preložte do misky.
Krok číslo 3
5
Pridajte k nej maslo, nasekaný petržlen a trochu citrónovej šťavy. Spoločne zmiešajte a takto pripravené maslo dajte na chvíľu do chladničky stuhnúť.
Krok číslo 4
5
Teraz je čas na mäso. Gril rozpáľte na minimálne 200 °C. Oba okorenené steaky osoľte z oboch strán a vložte na rozpálený rošt grilu. Mäso ugrilujte tak, ako ho máte radi.
Krok číslo 5
5
Hotové steaky nechajte chvíľu odpočinúť a potom ich podávajte s pripraveným maslom.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0