Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Zapečené cestoviny so šampiňónmi a Nivou

Zapečené cestoviny so šampiňónmi a Nivou

(0)
45 Min
jednoduchý
Vyskúšajte tento recept na zapečené cestoviny a už sa nikdy nebudete pozerať rovnako! Prepečené šampiňóny, vôňa muškátového orieška a výrazná chuť nivy sa krásne prepojí s cestovinami a vďaka zapečeniu vytvorí skutočne jedinečnú súhru chutí. Pripravte sa na chrumkavý povrch aj vláčnu syrovú konzistenciu vnútri. Táto klasika vás len tak neomrzí!

Ingredience

3

Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
cestoviny
200  g
šampiňóny
10  menšie
modrý syr
100  g
vlašské orechy
20  g
čerstvá šalvia
1  stonka
maslo
2  lyžice
hladká múka
2  lyžice
mlieko
4  g
muškátový oriešok
1  štipka
slnečnicový olej
1  lyžica
soľ
1  g
MAGGI Tekuté korenie
5  kvapky
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
58.4 g
energie
554.4 kcal
tuky
28 g
proteín
19 g
Informace na porci

Postup

45 Min
  • Krok číslo 1

    8 Min
    Najprv si uvarte v osolenej vode cestoviny, nie celkom do mäkka. Zceďte je a dajte bokom.
  • Krok číslo 2

    8 Min
    Umyté šampiňóny nakrájajte na štvrtiny a sprudka orestujte na masle s nasekanými lístkami šalvie a pár kvapkami Maggi Tekutého korenia, nesoľte je.
  • Krok číslo 3

    9 Min
    Teraz si pripravte redšiu bešamelovú omáčku z maslovej zápražky, zaliatu mliekom. Dochuťte ju soľou a muškátovým orieškom.
  • Krok číslo 4

    20 Min
    Do maslom vymastenej zapekaciej misy dajte uvarené cestoviny, orestované šampiňóny (až teraz ich ľahko osoľte), na kocky nakrájanú Nivu, nasekané vlašské orechy a pár šalviových lístkov. Všetko premiešajte, zalejte bešamelom a dajte zapiecť na 180 stupňov dozlatista.
Zapečené cestoviny so šampiňónmi a Nivou

Krok číslo 1 4

Najprv si uvarte v osolenej vode cestoviny, nie celkom do mäkka. Zceďte je a dajte bokom.

Zapečené cestoviny so šampiňónmi a Nivou

Krok číslo 2 4

Umyté šampiňóny nakrájajte na štvrtiny a sprudka orestujte na masle s nasekanými lístkami šalvie a pár kvapkami Maggi Tekutého korenia, nesoľte je.

Zapečené cestoviny so šampiňónmi a Nivou

Krok číslo 3 4

Teraz si pripravte redšiu bešamelovú omáčku z maslovej zápražky, zaliatu mliekom. Dochuťte ju soľou a muškátovým orieškom.

Zapečené cestoviny so šampiňónmi a Nivou

Krok číslo 4 4

Do maslom vymastenej zapekaciej misy dajte uvarené cestoviny, orestované šampiňóny (až teraz ich ľahko osoľte), na kocky nakrájanú Nivu, nasekané vlašské orechy a pár šalviových lístkov. Všetko premiešajte, zalejte bešamelom a dajte zapiecť na 180 stupňov dozlatista.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
15 + 3 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • cestoviny
  • Cestoviny / rezance
  • Dni v týždni
  • Európska
  • Hlavný chod
  • huby
  • Jeseň
  • Miestna
  • Obed
  • ostatné
  • Predjedlo
  • Rodinné jedlá
  • Saucepan / Gratin
  • S cestovinami
  • S nízkym obsahom cukru
  • So syrom
  • syr
  • Večera
  • Zdroj bielkovín
  • Z rúry
  • zvyšky

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Zapečené zemiaky s brokolicou

    Zapečené zemiaky s brokolicou

    20 Min jednoduchý
  • Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

    Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

    110 Min prechodný
  • Zapečené cestoviny so salámou a zeleninou

    Zapečené cestoviny so salámou a zeleninou

    60 Min prechodný
  • Zapečené batáty

    Zapečené batáty

    75 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia