
Trhané kuracie mäso s mrkvou
Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem
Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok číslo 1
5 MinKrok číslo 2
45 MinKrok číslo 3
10 MinKrok číslo 4
15 MinKrok číslo 5
1 MinKrok číslo 6
6 Min
Krok číslo 1 6
Mäso umyte, osušte a vložte do veľkého hrnca. Prilejte vývar a pridajte koncentrovaný hydinové bujón.

Krok číslo 2 6
Všetko varte a potom pridajte očistenú mrkvu vcelku. Pokrm varte, až mäso pôjde dobre od kosti - asi 30-45 minút, potom mäso i mrkva vyberte.

Krok číslo 3 6
Na panvici rozohrejte maslo a prisypte do neho múku. Dôkladne premiešajte a zásmažku potom za stáleho miešania rozrieďte na tekutinu, aby sa nevytvorili hrudky.

Krok číslo 4 6
Mrkvu nakrájajte na väčšie kúsky a kuracie mäso natrhajte rukami na menšie kúsky. Do koncentrovaného pokrmu pridajte mäso a mrkvu, a tiež nasekanú petržlenovú vňať. Zamiešajte a varte ešte 5 minút.

Krok číslo 5 6
Pokrm môžete dodatočne ľahko dochutiť citrónovou šťavou, aby sa zdal byť ešte "ľahším" jedlom.

Krok číslo 6 6
Hotový pokrm podávajte s varenou bielou ryžou posypanú posekanou petržlenovou vňaťou.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0