Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sekaná z mletého mäsa

(0)
90Min
prechodný

Ingredience

-
6 porcí
+

Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

mleté hovädzie mäso
1  kg
mleté bravčové mäso
500  g
údený bôčik
40  g
mrkva
1  stredná
cibuľa
1  stredná
cesnak
3  strúčiky
majoránka
1  štipka
petržlenová vnať
1  kus
horčica
1  lyžička
soľ
1  štipka
čierne korenie
1  štipka

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
545.72 kcal
proteín
48.84 g
sacharidy
2.93 g
tuky
35.51 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

90 Min
krok číslo 1
10 Min
Mleté mäso vložte do misky. Pridajte tekutý bujón, majoránku a horčicu
krok číslo 2
5 Min
Mrkvu oškrábte a nastrúhajte na jemnom strúhadle
krok číslo 3
5 Min
Cibuľu nakrájajte na malé kocky a potom ju osmažte dosklovata na panvici s troškou oleja. Na konci smaženia pridajte nasekaný cesnak a restujte ešte asi 2 minúty. Cibuľu a cesnak nechajte vychladnúť a pridajte k mäsu.
krok číslo 4
5 Min
Petržlenovú vňať nasekajte nadrobno a pridajte ju ku zmesi.
krok číslo 5
5 Min
Mäso dôkladne premiešajte rukami a nakoniec ho dochuťte soľou a čiernym korením.
krok číslo 6
60 Min
Pekáč alebo ľubovoľnú pečiacu formu vyskladajte plátkami bôčiku, pridajte na ne mleté mäso a ľahko pritlačte. Hornú stranu zmesi opäť prikryte plátkami bôčiku, ktoré ostali. Pečte pri teplote 190 °C asi 45 minút až 1 hodinu.
Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 1 6

Mleté mäso vložte do misky. Pridajte tekutý bujón, majoránku a horčicu

Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 2 6

Mrkvu oškrábte a nastrúhajte na jemnom strúhadle

Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 3 6

Cibuľu nakrájajte na malé kocky a potom ju osmažte dosklovata na panvici s troškou oleja. Na konci smaženia pridajte nasekaný cesnak a restujte ešte asi 2 minúty. Cibuľu a cesnak nechajte vychladnúť a pridajte k mäsu.

Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 4 6

Petržlenovú vňať nasekajte nadrobno a pridajte ju ku zmesi.

Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 5 6

Mäso dôkladne premiešajte rukami a nakoniec ho dochuťte soľou a čiernym korením.

Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 6 6

Pekáč alebo ľubovoľnú pečiacu formu vyskladajte plátkami bôčiku, pridajte na ne mleté mäso a ľahko pritlačte. Hornú stranu zmesi opäť prikryte plátkami bôčiku, ktoré ostali. Pečte pri teplote 190 °C asi 45 minút až 1 hodinu.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno