Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Pikantné grilované rebrá

Pikantné grilované rebrá

(0)
541 Min
jednoduchý

Mnoho ľudí sa s napätím teší na leto a jar. To je doba, kedy môžeme usporiadať fenomenálnu párty na účasti grilovača a našich priateľov. chutnými prílohami sa určite stane hviezdou každej záhradnej párty!


Grilované rebrá - recept, ktorý nám nespôsobí žiadne väčšie problémy!

Grilované rebrá - recept je pár krokov, ktoré nám umožnia pripraviť jedinečný pokrm s nadpriemerne dobrou chuťou a výnimočnou vôňou. Nezabudnite však, že recept na grilované rebrá začína prípravou pikantnej marinády, v ktorej by mali byť kúsky mäsa aspoň niekoľko hodín. k "odpočinku" rebier v marináde nám ich vyprážanie na dobre rozpálenom grile nezaberie príliš veľa času. Rebrá stačí grilovať v alobale asi 40 minút a potom ich z každej strany zapekať ďalších 10 minút.


Rebrá na grile - recept nielen na grilovaciu sezónu

Grilované rebrá - tento recept je celkom univerzálny. Nemusíme sa pre neho rozhodovať presne v okamihu, keď začína grilovacia sezóna.


S čím môžete podávať pikantné grilované rebierka?

Grilované pikantné rebierka sa skvele hodí k mnohým rôznym prílohám. Mnoho ľudí si určite vyberie mladé zemiaky alebo klasické hranolky – táto kombinácia vždy funguje.

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
Bravčové rebrá
1  kg
cesnak
1  strúčik
Paradajková omáčka
500  g
čierne korenie
1  g
med
3  lyžice
Paprika, feferónka, zelená, surová
5  g
MAGGI Tekuté korenie
15  g
Omáčka, worcestershire
2  lyžice
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
22.1 g
energie
428.4 kcal
tuky
12.4 g
proteín
56.3 g
Informace na porci
Disclaimer image
Tipy, ktoré sa môžu hodiť
Ak chcete mať marinádu výraznejšiu, môžete pridať lyžicu údené papriky alebo trochu chilli prášku. Med môžete nahriať a zmiešať s trochou sójovej omáčky pre ešte lepšiu glazúru pri grilovaní. Pri marinovaní voľte uzatvárateľnú nádobu alebo vrecko, aby bolo mäso naozaj dobre obalené.

Postup

541 Min
  • Krok 1

    480 Min
    Vo väčšej mise zmiešajte paradajkovú omáčku, cesnak, med, worcesterskú omáčku, tekuté korenie MAGGI, nasekanú feferónku a čierne korenie. Všetko dobre premiešajte, aby sa chute spojili. Rebierka očistite a prípadne ľahko nakrojte mäso medzi rebrami, aby sa marináda lepšie vsiakla. Rebierka vložte do misy s marinádou, dobre ich potrite zo všetkých strán a nechajte marinovať minimálne 4 hodiny, ideálne cez noc v chladničke.
  • Krok 2

    60 Min
    Predhrejte gril na strednú teplotu. Rebierka najskôr zabaľte do alobalu a grilujte ich cca 30-40 minút, aby mäso zmäklo a mäso sa nevyčerpalo príliš rýchlo. Potom alobal odstráňte a grilujte ešte 10-15 minút priamo na rošte, často ich obracajte a potrite zvyškom marinády, aby získala krásnu karamelizovanú kôrku.
  • Krok 3

    1 Min
    Hotové rebierka nechajte pár minút odpočinúť, potom nakrájajte na porcie a podávajte s čerstvým pečivom, grilovanou zeleninou alebo ľahkým šalátom, napríklad coleslawom. Výborné sú aj so zemiakovými hranolkami.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
12 + 2 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Americká
  • Európska
  • Grilovanie
  • Hlavný chod
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Pikantné grilované rebierka

    Pikantné grilované rebierka

    550 Min jednoduchý
  • Pikantné kuracie ramien

    Pikantné kuracie ramien

    17 Min jednoduchý
  • Sladké a pikantné kuracie krídelká

    Sladké a pikantné kuracie krídelká

    172 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Vyhlásenie o prístupnosti
  • Cookies
  • Ochrana súkromia