Mnoho ľudí sa s napätím teší na leto a jar. To je doba, kedy môžeme usporiadať fenomenálnu párty na účasti grilovača a našich priateľov. chutnými prílohami sa určite stane hviezdou každej záhradnej párty!
Grilované rebrá - recept, ktorý nám nespôsobí žiadne väčšie problémy!
Grilované rebrá - recept je pár krokov, ktoré nám umožnia pripraviť jedinečný pokrm s nadpriemerne dobrou chuťou a výnimočnou vôňou. Nezabudnite však, že recept na grilované rebrá začína prípravou pikantnej marinády, v ktorej by mali byť kúsky mäsa aspoň niekoľko hodín. k "odpočinku" rebier v marináde nám ich vyprážanie na dobre rozpálenom grile nezaberie príliš veľa času. Rebrá stačí grilovať v alobale asi 40 minút a potom ich z každej strany zapekať ďalších 10 minút.
Rebrá na grile - recept nielen na grilovaciu sezónu
Grilované rebrá - tento recept je celkom univerzálny. Nemusíme sa pre neho rozhodovať presne v okamihu, keď začína grilovacia sezóna.
S čím môžete podávať pikantné grilované rebierka?
Grilované pikantné rebierka sa skvele hodí k mnohým rôznym prílohám. Mnoho ľudí si určite vyberie mladé zemiaky alebo klasické hranolky – táto kombinácia vždy funguje.
Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu