Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Sladké a pikantné kuracie krídelká

Sladké a pikantné kuracie krídelká

(0)
172 Min
prechodný
Sladké a pikantné kuracie krídelká sú dobrým nápadom na lahodnú desiatu, ktorú môžete naservírovať hosťom počas domácej párty. Kuracie krídelká majú lahodnú vôňu vďaka kombinácii dvoch rôznych chutí: sladké a pikantné. Skvele sa hodí k ľahkým, zeleninovým šalátom a osviežujúcim nápojom. Krídla také lahodné, že si budete olizovať prsty!

Ingredience

3

Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
kuracie mäso
1  kg
paradajkový pretlak
40  g
trstinový cukor
50  g
MAGGI Sojová omáčka
30  g
biely vinný ocot
1  lyžička
mleté chilli
0.25  lyžička
mletá sladká paprika
1  lyžička
cesnak
2  g
jarná cibuľka
20  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
20.3 g
energie
498.4 kcal
tuky
14.6 g
proteín
67.7 g
Informace na porci

Postup

172 Min
  • Krok 1

    5 Min
    Odstráňte špičky (letky) z kuracích krídiel, pokiaľ ich ešte majú, a každé krídlo rozrežte na dve časti v kĺbe.
  • Krok 2

    5 Min
    Vo veľkej mise zmiešajte paradajkový pretlak, cukor, sójovú omáčku, ocot, mletú papriku, chilli a nasekaný cesnak. Všetko dobre premiešajte, aby sa ingrediencie spojili do hustej marinády.
  • Krok 3

    120 Min
    Pridajte do marinády kuracie krídelká, dôkladne ich v nej obaľte. Prikryte misu potravinárskou fóliou a dajte do chladničky aspoň na 2 hodiny – ideálne však cez noc, aby mäso dobre natiahlo chuť.
  • Krok 4

    1 Min
    Pred pečením predhrejte rúru na 200 °C (horný/dolný ohrev).
  • Krok 5

    40 Min
    Pripravte si plech vyložený papierom na pečenie a rozložte naň krídelká v jednej vrstve. Pečte 20 minút, potom ich obráťte, potrite zvyšnou marinádou a dopečte ďalších 20 minút dozlatista a chrumkava.
  • Krok 6

    1 Min
    Hotové krídelká podávajte posypané nasekanou jarnou cibuľkou. Skvele chutia samotná alebo s čerstvým pečivom, dipom či zeleninovým šalátom.
Sladké a pikantné kuracie krídelká

Krok 1 6

Odstráňte špičky (letky) z kuracích krídiel, pokiaľ ich ešte majú, a každé krídlo rozrežte na dve časti v kĺbe.

Sladké a pikantné kuracie krídelká

Krok 2 6

Vo veľkej mise zmiešajte paradajkový pretlak, cukor, sójovú omáčku, ocot, mletú papriku, chilli a nasekaný cesnak. Všetko dobre premiešajte, aby sa ingrediencie spojili do hustej marinády.

Sladké a pikantné kuracie krídelká

Krok 3 6

Pridajte do marinády kuracie krídelká, dôkladne ich v nej obaľte. Prikryte misu potravinárskou fóliou a dajte do chladničky aspoň na 2 hodiny – ideálne však cez noc, aby mäso dobre natiahlo chuť.

Sladké a pikantné kuracie krídelká

Krok 4 6

Pred pečením predhrejte rúru na 200 °C (horný/dolný ohrev).

Sladké a pikantné kuracie krídelká

Krok 5 6

Pripravte si plech vyložený papierom na pečenie a rozložte naň krídelká v jednej vrstve. Pečte 20 minút, potom ich obráťte, potrite zvyšnou marinádou a dopečte ďalších 20 minút dozlatista a chrumkava.

Sladké a pikantné kuracie krídelká

Krok 6 6

Hotové krídelká podávajte posypané nasekanou jarnou cibuľkou. Skvele chutia samotná alebo s čerstvým pečivom, dipom či zeleninovým šalátom.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
7 + 6 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Americká
  • Deň her
  • Dni v týždni
  • Druhý chod
  • Európska
  • Futbalový zápas
  • Globálna
  • Hlavný chod
  • Jednoduchý
  • Kura
  • Miestna
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • vegetariáni
  • Víkendy
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Plnené sladké zemiaky so zeleninou

    Plnené sladké zemiaky so zeleninou

    90 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia