Pikantné grilované rebierka
545Min
jednoduchý
bravčové rebrá
1 kg
paradajkový pretlak
500 g
cesnak
2 strúčiky
chilli paprička
1 kus
worchesterová omáčka
2 lyžice
med
3 lyžice
2 lyžice
soľ
1 štipka
čierne korenie
1 štipka
.
Výživové údaje
energie
588.99 kcal
proteín
50.73 g
sacharidy
26.09 g
tuky
29.84 g
Informace na porci
Postup
545 Min
Krok číslo 1
480 Min
Všetky ingrediencie na marinádu zmiešajte dohromady vo veľkej mise. Rebrá vložte do marinády a nechajte odležať cez noc.
Krok číslo 2
60 Min
Rebrá zabaľte do alobalu a grilujte na priamom ohni 40 minút. Keď budú rebierka lepkavé a omáčka takmer vypečená, vyberte rebrá z alobalu a grilujte ďalších 15 minút.
Krok číslo 3
5 Min
Podávajte s opečeným chlebom s bylinkovým maslom a šalátom Coleslaw.
Komentář 0