Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pikantné grilované rebierka

0
545 Min
jednoduchý
Pripravené rebierka voňajú už od grilu, kúsky mäsa sa ľahko odlamujú od kosti a výpek z nich je ako stvorený k čerstvému chlebu. Už sa vám zbiehajú sliny? Ani sa nečudujeme! Recept na naše pikantné rebierka totiž hraničí s dokonalosťou.Či už sa na vašej grilovačke zídu sebevyberavejší hostia, isté je, že tejto pochúťke neodolá nikto z nich. Jednoduchá príprava predstavuje malý rituál, ktorého výsledok vám vyslúži povesť grilovacieho šampióna.

Ingredience

-
4
+

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

bravčové rebrá
1 kg
paradajkový pretlak
500 g
cesnak
2 strúčiky
chilli paprička
1 kus
worchesterová omáčka
2 lyžice
med
3 lyžice
soľ
1 štipka
čierne korenie
1 štipka

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
588.99 kcal
sacharidy
26.09 g
proteín
50.73 g
tuky
29.84 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

545 Min
Krok číslo 1
480 Min
Všetky ingrediencie na marinádu zmiešajte dohromady vo veľkej mise. Rebrá vložte do marinády a nechajte odležať cez noc.
Krok číslo 2
60 Min
Rebrá zabaľte do alobalu a grilujte na priamom ohni 40 minút. Keď budú rebierka lepkavé a omáčka takmer vypečená, vyberte rebrá z alobalu a grilujte ďalších 15 minút.
Krok číslo 3
5 Min
Podávajte s opečeným chlebom s bylinkovým maslom a šalátom Coleslaw.
Pikantné grilované rebierka

Krok číslo 1 3

Všetky ingrediencie na marinádu zmiešajte dohromady vo veľkej mise. Rebrá vložte do marinády a nechajte odležať cez noc.

Pikantné grilované rebierka

Krok číslo 2 3

Rebrá zabaľte do alobalu a grilujte na priamom ohni 40 minút. Keď budú rebierka lepkavé a omáčka takmer vypečená, vyberte rebrá z alobalu a grilujte ďalších 15 minút.

Pikantné grilované rebierka

Krok číslo 3 3

Podávajte s opečeným chlebom s bylinkovým maslom a šalátom Coleslaw.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno