Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Pečené kuracie stehná

Pečené kuracie stehná

(0)
83 Min
prechodný
Niečo pre milovníkov teplých jedál s charakterom: pečené kuracie stehná s korením Maggi Hamronie chuti, vyprážané a následne dusené v aromatickom kuracom vývare s bobkovým listom a bujónom Maggi, s prídavkom suchého červeného vína, paradajkového pretlaku, cibule. Perfektný na obed v chladnom dni, najlepšie s porciou zemiakov (varených alebo opečených na panvici) a kyslej kapusty.

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI slepačí bujón
10  g
MAGGI Harmónia chuti
5  g
Kuracie paličky
1.5  kg
repkový olej
5  lyžice
Paradajkový pretlak
4  lyžice
červené víno
90  g
cesnak
20  g
cibuľa
140  g
čierne korenie
1  g
mleté chilli
2  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
sacharidy
9.6 g
energie
616.4 kcal
tuky
30.2 g
proteín
73.8 g
Informace na porci

Postup

83 Min
  • Príprava vývaru

    2 Min
    Rozpustite kocku bujónu vo 0,5 l vriacej vody, dobre premiešajte, aby sa kocka úplne rozpustila.
  • Krok 2

    5 Min
    Stehná jemne posypte koreniacou zmesou Harmónie chuti. Na panvici rozohrejte olej a stehná sprudka opečte zo všetkých strán do zlatista. Tento krok dodá mäsu krásnu kôrku a chuť.
  • Krok 3

    7 Min
    Po zlatavom orestovaní golónky potrite paradajkovým koncentrátom a krátko ich ešte opečte, aby sa koncentrát jemne skaramelizoval. Potom podlejte červeným vínom a nechajte ho chvíľu povariť, aby sa alkohol vyvaril.
  • Krok 4

    5 Min
    Cibuľu olúpte a nakrájajte na menšie kúsky. Cesnak olúpte a jemne nasekajte alebo roztlačte.
  • Krok 5

    3 Min
    Stehná preneste do hrnca, pridajte pripravený vývar, nakrájanú cibuľu, cesnak, korenie, papriku a rascu (ak ho používate). Dôkladne premiešajte.
  • Krok 6

    60 Min
    Prikryte hrniec pokrievkou a varte na miernom ohni približne 60 minút. Počas varenia pravidelne stehná otáčajte, aby sa rovnomerne prepiekli a nestvrdli. Ak je to potrebné, pridajte trochu vody alebo bujónu.
  • Servírovanie

    1 Min
    Hotové stehná podávajte s prílohou podľa chuti, napríklad so zemiakmi, ryžou alebo čerstvým pečivom.
Pečené kuracie stehná

Príprava vývaru 7

Rozpustite kocku bujónu vo 0,5 l vriacej vody, dobre premiešajte, aby sa kocka úplne rozpustila.

Pečené kuracie stehná

Krok 2 7

Stehná jemne posypte koreniacou zmesou Harmónie chuti. Na panvici rozohrejte olej a stehná sprudka opečte zo všetkých strán do zlatista. Tento krok dodá mäsu krásnu kôrku a chuť.

Pečené kuracie stehná

Krok 3 7

Po zlatavom orestovaní golónky potrite paradajkovým koncentrátom a krátko ich ešte opečte, aby sa koncentrát jemne skaramelizoval. Potom podlejte červeným vínom a nechajte ho chvíľu povariť, aby sa alkohol vyvaril.

Pečené kuracie stehná

Krok 4 7

Cibuľu olúpte a nakrájajte na menšie kúsky. Cesnak olúpte a jemne nasekajte alebo roztlačte.

Pečené kuracie stehná

Krok 5 7

Stehná preneste do hrnca, pridajte pripravený vývar, nakrájanú cibuľu, cesnak, korenie, papriku a rascu (ak ho používate). Dôkladne premiešajte.

Pečené kuracie stehná

Krok 6 7

Prikryte hrniec pokrievkou a varte na miernom ohni približne 60 minút. Počas varenia pravidelne stehná otáčajte, aby sa rovnomerne prepiekli a nestvrdli. Ak je to potrebné, pridajte trochu vody alebo bujónu.

Pečené kuracie stehná

Servírovanie 7

Hotové stehná podávajte s prílohou podľa chuti, napríklad so zemiakmi, ryžou alebo čerstvým pečivom.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
select 1 star out of 5
select 2 star out of 5
select 3 star out of 5
select 4 star out of 5
select 5 star out of 5
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
1 + 2 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Dusené jedlá
  • Európska
  • Globálna
  • Hlavný chod
  • Keto-priateľský
  • Kura
  • Rodinné jedlá
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • vegetariáni
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • Zima

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Špekačky pečené na čiernom pive

    Špekačky pečené na čiernom pive

    50 Min jednoduchý
  • Zapečené zemiaky s brokolicou

    Zapečené zemiaky s brokolicou

    20 Min jednoduchý
  • Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

    Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

    110 Min prechodný
  • Zapečené cestoviny so salámou a zeleninou

    Zapečené cestoviny so salámou a zeleninou

    60 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Vyhlásenie o prístupnosti
  • Cookies
  • Ochrana súkromia