Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pečené bravčové koleno

0
267 Min
prechodný
Ako si ako kuchár získate večný rešpekt? Odpoveď znie pečené koleno na pive! Tento recept má snáď všetko, čo každý milovník mäsa potrebuje! Vďaka jeho príprave vo vývare, ktorý navyše môžete použiť ako skvelú polievku, získa mäso potrebnú krehkosť aj výraznú chuť. Krásne prepečenú kožu potom získate vďaka jeho dopečení v rúre. Buďte si istí, že poslednej minúty pečenia strávite nervóznom popocházením pred rúrou.

Ingredience

-
4
+

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

bravčové koleno
2 kusy
olej
2 lyžice
pivo
250 ml
majoránka
1 lyžička
cesnak
3 strúčiky
med
1 lyžica
cibuľa
1 kus
čierne korenie
1 štipka
MAGGI Hovädzí bujón
2 kocky
mrkva
1 kus
koreňová petržlen
1 kus
zeler
0.25 kus
bobkový list
2 kusy

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
930.32 kcal
proteín
45.27 g
sacharidy
19.32 g
tuky
73.42 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

267 Min
Krok číslo 1
5 Min
Oškrabte karotku a petržlen, ošúpte zeler a všetko nakrájajte na menšie kúsky.
Krok číslo 2
5 Min
Zeleninu a bokový list vložte do vývaru pripraveného z MAGGI Hovädzieho bujónu (2 kocky na 1,5 litra vody).
Krok číslo 3
90 Min
Bravčové koleno varte v tomto vývare zhruba 1,5 hodiny.
Krok číslo 4
2 Min
Potom ich vyberte a vývar použite napríklad na polievku.
Krok číslo 5
5 Min
MAGGI Tekuté korenie zmiešajte s pivom a olejom, majoránom, cesnakom (nakrájaným nahrubo), medom a korením.
Krok číslo 6
5 Min
Kožu na kolenách narežte ostrým nožom do mriežky.
Krok číslo 7
120 Min
Kolená potrite pripravenou marinádou a obložte je cibuľou nakrájanou na kolieska. Odložte ich na 2-3 hodiny do chladničky.
Krok číslo 8
20 Min
Marinované kolená is marinádou pečte v rúre vyhriatej na 210 ° C, kým nezrůžoví, teda asi 20 minút.
Krok číslo 9
10 Min
Potom znížte teplotu rúry na 180-190 ° C a kolená pečte, kým nebudú mäkká a koža chrumkavá.
Krok číslo 10
5 Min
Podávajte s obľúbenými prílohami, avšak neobyčajne dobre chutia s pečenými zemiakmi a kyslou kapustou.
Pečené bravčové koleno

Krok číslo 1 10

Oškrabte karotku a petržlen, ošúpte zeler a všetko nakrájajte na menšie kúsky.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 2 10

Zeleninu a bokový list vložte do vývaru pripraveného z MAGGI Hovädzieho bujónu (2 kocky na 1,5 litra vody).

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 3 10

Bravčové koleno varte v tomto vývare zhruba 1,5 hodiny.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 4 10

Potom ich vyberte a vývar použite napríklad na polievku.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 5 10

MAGGI Tekuté korenie zmiešajte s pivom a olejom, majoránom, cesnakom (nakrájaným nahrubo), medom a korením.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 6 10

Kožu na kolenách narežte ostrým nožom do mriežky.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 7 10

Kolená potrite pripravenou marinádou a obložte je cibuľou nakrájanou na kolieska. Odložte ich na 2-3 hodiny do chladničky.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 8 10

Marinované kolená is marinádou pečte v rúre vyhriatej na 210 ° C, kým nezrůžoví, teda asi 20 minút.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 9 10

Potom znížte teplotu rúry na 180-190 ° C a kolená pečte, kým nebudú mäkká a koža chrumkavá.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 10 10

Podávajte s obľúbenými prílohami, avšak neobyčajne dobre chutia s pečenými zemiakmi a kyslou kapustou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno