Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať
  • Recepty
  • Produkty
  • O MAGGI
  • Prihlásiť sa
  • Raňajky
  • Obedy a večere
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať
  • Recepty
  • Produkty
  • O MAGGI
  • Prihlásiť sa
  • Raňajky
  • Obedy a večere
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Pečené bravčové koleno

Pečené bravčové koleno

(0)
267Min
prechodný

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
bravčové koleno
2  kusy
MAGGI Tekuté korenie
2  lyžice
olej
2  lyžice
pivo
250  ml
majoránka
1  lyžička
cesnak
3  strúčiky
med
1  lyžica
cibuľa
1  kus
čierne korenie
1  štipka
MAGGI Hovädzí bujón
2  kocky
mrkva
1  kus
koreňová petržlen
1  kus
zeler
0.25  kus
bobkový list
2  kusy
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

energie
930.32 kcal
proteín
45.27 g
sacharidy
19.32 g
tuky
73.42 g
Informace na porci

Postup

267 Min
  • Krok číslo 1

    5 Min
    Oškrabte karotku a petržlen, ošúpte zeler a všetko nakrájajte na menšie kúsky.
  • Krok číslo 2

    5 Min
    Zeleninu a bokový list vložte do vývaru pripraveného z MAGGI Hovädzieho bujónu (2 kocky na 1,5 litra vody).
  • Krok číslo 3

    90 Min
    Bravčové koleno varte v tomto vývare zhruba 1,5 hodiny.
  • Krok číslo 4

    2 Min
    Potom ich vyberte a vývar použite napríklad na polievku.
  • Krok číslo 5

    5 Min
    MAGGI Tekuté korenie zmiešajte s pivom a olejom, majoránom, cesnakom (nakrájaným nahrubo), medom a korením.
  • Krok číslo 6

    5 Min
    Kožu na kolenách narežte ostrým nožom do mriežky.
  • Krok číslo 7

    120 Min
    Kolená potrite pripravenou marinádou a obložte je cibuľou nakrájanou na kolieska. Odložte ich na 2-3 hodiny do chladničky.
  • Krok číslo 8

    20 Min
    Marinované kolená is marinádou pečte v rúre vyhriatej na 210 ° C, kým nezrůžoví, teda asi 20 minút.
  • Krok číslo 9

    10 Min
    Potom znížte teplotu rúry na 180-190 ° C a kolená pečte, kým nebudú mäkká a koža chrumkavá.
  • Krok číslo 10

    5 Min
    Podávajte s obľúbenými prílohami, avšak neobyčajne dobre chutia s pečenými zemiakmi a kyslou kapustou.
Pečené bravčové koleno

Krok číslo 1 10

Oškrabte karotku a petržlen, ošúpte zeler a všetko nakrájajte na menšie kúsky.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 2 10

Zeleninu a bokový list vložte do vývaru pripraveného z MAGGI Hovädzieho bujónu (2 kocky na 1,5 litra vody).

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 3 10

Bravčové koleno varte v tomto vývare zhruba 1,5 hodiny.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 4 10

Potom ich vyberte a vývar použite napríklad na polievku.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 5 10

MAGGI Tekuté korenie zmiešajte s pivom a olejom, majoránom, cesnakom (nakrájaným nahrubo), medom a korením.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 6 10

Kožu na kolenách narežte ostrým nožom do mriežky.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 7 10

Kolená potrite pripravenou marinádou a obložte je cibuľou nakrájanou na kolieska. Odložte ich na 2-3 hodiny do chladničky.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 8 10

Marinované kolená is marinádou pečte v rúre vyhriatej na 210 ° C, kým nezrůžoví, teda asi 20 minút.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 9 10

Potom znížte teplotu rúry na 180-190 ° C a kolená pečte, kým nebudú mäkká a koža chrumkavá.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 10 10

Podávajte s obľúbenými prílohami, avšak neobyčajne dobre chutia s pečenými zemiakmi a kyslou kapustou.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie

Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno
Zrušit
Uložit
Načíst více komentářů

Objavte viac

  • Globálna kuchyňa | Maggi nápady na recepty
  • Hlavný chod | Maggi nápady na recepty
  • Obed | Maggi nápady na recepty
  • Večera | Maggi nápady na recepty

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Koreňená šunka pečená s kožou

    Koreňená šunka pečená s kožou

    180 Min jednoduchý
  • Rámen s bôčikom

    Rámen s bôčikom

    130 Min prechodný
  • Zapekaná ryža s kuracím mäsom

    Zapekaná ryža s kuracím mäsom

    81 Min jednoduchý
  • Pečená bravčová panenka

    Pečená bravčová panenka

    810 Min jednoduchý

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia