Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Oškrabte karotku a petržlen, ošúpte zeler a všetko nakrájajte na menšie kúsky.
Zeleninu a bokový list vložte do vývaru pripraveného z MAGGI Hovädzieho bujónu (2 kocky na 1,5 litra vody).
Bravčové koleno varte v tomto vývare zhruba 1,5 hodiny.
Potom ich vyberte a vývar použite napríklad na polievku.
MAGGI Tekuté korenie zmiešajte s pivom a olejom, majoránom, cesnakom (nakrájaným nahrubo), medom a korením.
Kožu na kolenách narežte ostrým nožom do mriežky.
Kolená potrite pripravenou marinádou a obložte je cibuľou nakrájanou na kolieska. Odložte ich na 2-3 hodiny do chladničky.
Marinované kolená is marinádou pečte v rúre vyhriatej na 210 ° C, kým nezrůžoví, teda asi 20 minút.
Potom znížte teplotu rúry na 180-190 ° C a kolená pečte, kým nebudú mäkká a koža chrumkavá.
Podávajte s obľúbenými prílohami, avšak neobyčajne dobre chutia s pečenými zemiakmi a kyslou kapustou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu