Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kurací vývar

0
80 Min
jednoduchý
Či už je nedeľa alebo nie, táto klasika vám aj všedný deň premení na sviatok! Varená zelenina a mäso dodajú polievke presne tú starú známu chuť, ktorú na vývare tak zbožňujete. Potrebnú silu potom polievke ľahko dodáte našim MAGGI Hydinovým bujónom, ktorý vám urýchli čas prípravy. Po ochutnaní polievky, možno zapochybujete, či vám bude jeden hrniec stačiť!

Ingredience

-
6 porcí
+

Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

kuracie stehná
250 g
mrkva
1 stredná
čerstvý petržlen
20 g
surový zeler
20 g
soľ
1.5 lyžičky
Korenie, korenie, čierne
1.25 lyžičky

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

proteín
8.59 g
sacharidy
1.87 g
energie
104.62 kcal
tuky
6.41 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

80 Min
Krok číslo 1
40 Min
Kuracie stehno varte 40 minút v 1,5 litri vody.
Krok číslo 2
10 Min
Očistite zeleninu a pridajte ju do vývaru.
Krok číslo 3
15 Min
Pridajte aj kocky bujónu a všetko varte 15 minút.
Krok číslo 4
2 Min
Dochuťte soľou a mletým korením.
Krok číslo 5
8 Min
Stehno vyberte, odstráňte kožu a rozdeľte ich na kúsky.
Krok číslo 6
5 Min
Vývar podávajte s kúskami mäsa, cestovinou, posypaný petržlenovou vňaťou.
Kurací vývar

Krok číslo 1 6

: kuracie stehná

Kuracie stehno varte 40 minút v 1,5 litri vody.

Kurací vývar

Krok číslo 2 6

: mrkva, čerstvý petržlen, surový zeler

Očistite zeleninu a pridajte ju do vývaru.

Kurací vývar

Krok číslo 3 6

: MAGGI slepačí bujón

Pridajte aj kocky bujónu a všetko varte 15 minút.

Kurací vývar

Krok číslo 4 6

Dochuťte soľou a mletým korením.

Kurací vývar

Krok číslo 5 6

Stehno vyberte, odstráňte kožu a rozdeľte ich na kúsky.

Kurací vývar

Krok číslo 6 6

Vývar podávajte s kúskami mäsa, cestovinou, posypaný petržlenovou vňaťou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno