
Kurací vývar
Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem
Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok číslo 1
40 MinKrok číslo 2
10 MinKrok číslo 3
15 MinKrok číslo 4
2 MinKrok číslo 5
8 MinKrok číslo 6
5 Min
Krok číslo 1 6
Kuracie stehno varte 40 minút v 1,5 litri vody.

Krok číslo 2 6
Očistite zeleninu a pridajte ju do vývaru.

Krok číslo 3 6
Pridajte aj kocky bujónu a všetko varte 15 minút.

Krok číslo 4 6
Dochuťte soľou a mletým korením.

Krok číslo 5 6
Stehno vyberte, odstráňte kožu a rozdeľte ich na kúsky.

Krok číslo 6 6
Vývar podávajte s kúskami mäsa, cestovinou, posypaný petržlenovou vňaťou.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0