Kuracie rezančeky sú známym pokrmom rýchleho občerstvenia. Zjesť ich vonku nie je však jediná možnosť. Chrumkavé kuracie rezančeky si môžete urobiť aj doma. Ako na to a prečo sa to oplatí?
Rezančeky sú jednoduché jedlo, ktoré má mnoho výhod. Po prvé, dajú sa jesť oveľa ľahšie ako krídelká alebo rebrá. Pri konzumácii kuracích rezancov sa nemusíte báť žiadnych kostí. Pokrm zvládnu bez problémov zjesť aj malé deti. Ešte dodajme, že o príbory sa nemusíte starať. Je to perfektná desiata, ktorú je možné jesť iba rukami. Príprava je jednoduchá a rýchla a nevyžaduje mnoho skúseností v kuchyni.
Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu