Kukuričná polievka s kuracím mäsom
50Min
jednoduchý
olivový olej
42 g
Kukurica, sladká, biela, surová
300 g
mrkva
1 stredná
sladká smotana
100 g
Kuracie mäso, brojlery alebo fritézy, stehná, mäso a koža, surové
300 g
Pšeničná múka, chlieb, neohrozené
3 g
soľ
1 g
čierne korenie
1 g
1 kocka
.
Výživové údaje
proteín
16.68 g
tuky
32.21 g
energie
421.13 kcal
sacharidy
18.15 g
Informace na porci
Postup
50 Min
Krok číslo 1
20 Min
Do hrnca dáme kukuricu, nakrájanú mrkvu, zalejeme bujónom a všetko uvaríme domäkka.
Krok číslo 2
10 Min
Očistené kuracie mäso nakrájame osmažíme z oboch strán na olejom potreté panvici.
Krok číslo 3
5 Min
Uvarenú kukuricu s mrkvou rozmixujeme a uvedieme do varu.
Krok číslo 4
5 Min
Necháme zhustnúť a dochutíme soľou a korením.
Krok číslo 4
5 Min
Vmiešame smotanu s dobre rozmiešanú hladkou múkou.
Krok číslo 6
5 Min
Do misky naukladáme kúsky opečeného mäsa a zalejeme kukuričným krémom.
Komentář 0