
Rýchla hydinová polievka so šampiňónmi
Táto misa bola optimalizovaná na 1 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem
Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok číslo 1
10 MinKrok číslo 2
5 MinKrok číslo 3
5 MinKrok číslo 4
15 MinKrok číslo 5
5 Min
Krok číslo 1 5
Na masle zo všetkých strán orestujte nakrájané, osolené a okorenené kuracie mäso. Vyberte ho z hrnca a odložte bokom.

Krok číslo 2 5
Vo výpeku z mäsa osmažte nadrobno nakrájanú cibuľu a na plátky nasekaný cesnak. Asi po minúte k nim pridajte na malé kúsky nakrájaný zeler, šampiňóny a mrkvu.

Krok číslo 3 5
Až začne mrkva púšťať farbu, pridajte k zelenine asi 2 lyžice hladkej múky a zarestujte ju. Potom všetko zalejte asi 750 ml vriacej vody, pridajte kocku MAGGI slepačieho bujónu a lyžičku provensálskeho korenia.

Krok číslo 4 5
Polievku varte, kým zelenina nezmäkne.

Krok číslo 5 5
Nakoniec do polievky nalejte smotanu, pridajte korenie, soľ a opečené kuracie mäso. Polievku krátko povarte a podávajte s čerstvou petržlenovou vňaťou.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0