Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rýchla hydinová polievka so šampiňónmi

0
40Min
jednoduchý

Ingredience

-
1
+

Táto misa bola optimalizovaná na 1 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

kuracie prsia
1 kus
šampiňóny
5 kusy
cibuľa
1 menšie
provensálske korenie
1 lyžička
mrkva
1 kus
rapíkatý zeler
2 stonky
maslo
2 lyžice
hladká múka
2 lyžice
petržlenová vnať
1 lyžica
sladká smotana
200 ml
soľ
1 štipka
čierne korenie
1 štipka

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
70563.1 kcal
proteín
1253.86 g
sacharidy
1134.1 g
tuky
6926.4 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

40 Min
Krok číslo 1
10 Min
Na masle zo všetkých strán orestujte nakrájané, osolené a okorenené kuracie mäso. Vyberte ho z hrnca a odložte bokom.
Krok číslo 2
5 Min
Vo výpeku z mäsa osmažte nadrobno nakrájanú cibuľu a na plátky nasekaný cesnak. Asi po minúte k nim pridajte na malé kúsky nakrájaný zeler, šampiňóny a mrkvu.
Krok číslo 3
5 Min
Až začne mrkva púšťať farbu, pridajte k zelenine asi 2 lyžice hladkej múky a zarestujte ju. Potom všetko zalejte asi 750 ml vriacej vody, pridajte kocku MAGGI slepačieho bujónu a lyžičku provensálskeho korenia.
Krok číslo 4
15 Min
Polievku varte, kým zelenina nezmäkne.
Krok číslo 5
5 Min
Nakoniec do polievky nalejte smotanu, pridajte korenie, soľ a opečené kuracie mäso. Polievku krátko povarte a podávajte s čerstvou petržlenovou vňaťou.
Rýchla hydinová polievka so šampiňónmi

Krok číslo 1 5

Na masle zo všetkých strán orestujte nakrájané, osolené a okorenené kuracie mäso. Vyberte ho z hrnca a odložte bokom.

Rýchla hydinová polievka so šampiňónmi

Krok číslo 2 5

Vo výpeku z mäsa osmažte nadrobno nakrájanú cibuľu a na plátky nasekaný cesnak. Asi po minúte k nim pridajte na malé kúsky nakrájaný zeler, šampiňóny a mrkvu.

Rýchla hydinová polievka so šampiňónmi

Krok číslo 3 5

Až začne mrkva púšťať farbu, pridajte k zelenine asi 2 lyžice hladkej múky a zarestujte ju. Potom všetko zalejte asi 750 ml vriacej vody, pridajte kocku MAGGI slepačieho bujónu a lyžičku provensálskeho korenia.

Rýchla hydinová polievka so šampiňónmi

Krok číslo 4 5

Polievku varte, kým zelenina nezmäkne.

Rýchla hydinová polievka so šampiňónmi

Krok číslo 5 5

Nakoniec do polievky nalejte smotanu, pridajte korenie, soľ a opečené kuracie mäso. Polievku krátko povarte a podávajte s čerstvou petržlenovou vňaťou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno