Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Hovädzí steak obchodníka s vínom

Hovädzí steak obchodníka s vínom

(0)
46 Min
prechodný
Kto by to bol povedal, že jedno maslo vypije až dve deci vína? Práve v červenom víne sa skrýva základ jeho vynikajúcej chuti, ktorá je ku steaku ako stvorená! Tajomstvom je ideálny pomer medzi vínom, šalotkou a hovädzím vývarom, ktorý hravo zastúpi náš MAGGI Hovädzí bujón. Nechajte maslo odpočívať v chladničke a pustite sa do prípravy šťavnatého steaku. Keď ochutnáte prvé sústo, bude vám jasné, že lepšieho spoločníka by váš steak hľadal len ťažko!

Ingredience

2

Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
vyzreté hovädzie steaky
2  kusy
soľ
1  štipka
čierne korenie
1  štipka
maslo
2  lyžice
šalotka
1  kus
Víno
2  dl
MAGGI Hovädzí bujón
0.5  kocka
čerstvý petržlen
1  lyžica
citrónová šťava
1  lyžica
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
5 g
energie
486.2 kcal
tuky
36 g
proteín
36.8 g
Informace na porci

Postup

46 Min
  • Krok číslo 1

    1 Min
    Mäso na steaky musí byť správne vyzreté, kúpte si preto hovädzie mäso určené na grilovanie. Vyberte ho z chladničky asi 30 minút pred grilovaním a votrite do neho čerstvo nadrvené korenie.
  • Krok číslo 2

    15 Min
    Teraz pripravíme maslo obchodníka s vínom. Najemno nasekanú šalotku dajte do kastrólika a zalejte ju červeným vínom. Nezakryté ich spoločne nechajte variť, kým sa polovica vína neodparí. Polovicu kocky MAGGI Hovädzieho bujónu zalejte vriacou vodou a nechajte rozpustiť. Hovädzí bujón nalejte do hrnca a znovu varte, kým sa všetka tekutina nestratí. Povarenú šalotku nechajte vychladnúť a potom ju preložte do misky.
  • Krok číslo 3

    5 Min
    Pridajte k nej maslo, nasekaný petržlen a trochu citrónovej šťavy. Spoločne zmiešajte a takto pripravené maslo dajte na chvíľu do chladničky stuhnúť.
  • Krok číslo 4

    10 Min
    Teraz je čas na mäso. Gril rozpáľte na minimálne 200 °C. Oba okorenené steaky osoľte z oboch strán a vložte na rozpálený rošt grilu. Mäso ugrilujte tak, ako ho máte radi.
  • Krok číslo 5

    15 Min
    Hotové steaky nechajte chvíľu odpočinúť a potom ich podávajte s pripraveným maslom.
Hovädzí steak obchodníka s vínom

Krok číslo 1 5

Mäso na steaky musí byť správne vyzreté, kúpte si preto hovädzie mäso určené na grilovanie. Vyberte ho z chladničky asi 30 minút pred grilovaním a votrite do neho čerstvo nadrvené korenie.

Hovädzí steak obchodníka s vínom

Krok číslo 2 5

Teraz pripravíme maslo obchodníka s vínom. Najemno nasekanú šalotku dajte do kastrólika a zalejte ju červeným vínom. Nezakryté ich spoločne nechajte variť, kým sa polovica vína neodparí. Polovicu kocky MAGGI Hovädzieho bujónu zalejte vriacou vodou a nechajte rozpustiť. Hovädzí bujón nalejte do hrnca a znovu varte, kým sa všetka tekutina nestratí. Povarenú šalotku nechajte vychladnúť a potom ju preložte do misky.

Hovädzí steak obchodníka s vínom

Krok číslo 3 5

Pridajte k nej maslo, nasekaný petržlen a trochu citrónovej šťavy. Spoločne zmiešajte a takto pripravené maslo dajte na chvíľu do chladničky stuhnúť.

Hovädzí steak obchodníka s vínom

Krok číslo 4 5

Teraz je čas na mäso. Gril rozpáľte na minimálne 200 °C. Oba okorenené steaky osoľte z oboch strán a vložte na rozpálený rošt grilu. Mäso ugrilujte tak, ako ho máte radi.

Hovädzí steak obchodníka s vínom

Krok číslo 5 5

Hotové steaky nechajte chvíľu odpočinúť a potom ich podávajte s pripraveným maslom.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
5 + 10 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Dusené jedlá
  • Európska
  • Globálna
  • grilovaný
  • Hlavný chod
  • Hovädzie mäso
  • Miestna
  • Rodinné jedlá
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • Vrchné jedlo
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • Z rúry

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Šťavnatý hovädzí steak s korenistou omáčkou

    Šťavnatý hovädzí steak s korenistou omáčkou

    30 Min jednoduchý
  • Hovädzí steak so slivkovou omáčkou

    Hovädzí steak so slivkovou omáčkou

    30 Min prechodný
  • Rezance s hovädzím a pak choi

    Rezance s hovädzím a pak choi

    22 Min jednoduchý
  • Tradičné hovädzie držky

    Tradičné hovädzie držky

    61 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Vyhlásenie o prístupnosti
  • Cookies
  • Ochrana súkromia