Cestoviny plnené ricottou a mozzarellou

(0)
55Min
prechodný

Ingredience

-
4 porcia
+

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

syr ricotta
250  g
Syr, mozzarella, bez tukov
675  g
čerstvá bazalka
1  hrnček
cesnak
2 
cestoviny
300  g
Syr, parmezán, nízky obsah sodíka
50  g
soľ
1  g
čierne korenie
1  g

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
726.18 kcal
proteín
78.25 g
sacharidy
75.74 g
tuky
11 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

55 Min
Krok č. 1
10 Min
Na náplň do cestovín nasekajte dva kusy mozzarelly a v mise ich zmiešajte s ricottou, tromi lyžicami parmezánu, nasekanou čerstvou bazalkou, prelisovaným cesnakom, trochou soli a korenia.
Krok č. 2
15 Min
Cestoviny (odporúčame lumache alebo iné, ktoré sa dajú plniť) vložte do osolenej vriacej vody a varte ich na miernom ohni. Akonáhle začnú mäknúť, ihneď vypnite platničku a sceďte ich. Vychladnuté ich naplňte pripravenou paradajkovo-syrovou zmesou.
Krok č. 3
30 Min
MAGGI Paradajkovú omáčku na taliansky spôsob nalejte do pekáča a pridajte do nej plnené cestoviny. Navrch nakrájajte posledný kus zvyšnej mozzarelly a posypte zvyšným parmezánom. Nádobu vložte do rúry vyhriatej na 200 °C a pečte asi 30 minút.
Cestoviny plnené ricottou a mozzarellou

Krok č. 1 3

Krok č. 1

Na náplň do cestovín nasekajte dva kusy mozzarelly a v mise ich zmiešajte s ricottou, tromi lyžicami parmezánu, nasekanou čerstvou bazalkou, prelisovaným cesnakom, trochou soli a korenia.

Cestoviny plnené ricottou a mozzarellou

Krok č. 2 3

Krok č. 2

Cestoviny (odporúčame lumache alebo iné, ktoré sa dajú plniť) vložte do osolenej vriacej vody a varte ich na miernom ohni. Akonáhle začnú mäknúť, ihneď vypnite platničku a sceďte ich. Vychladnuté ich naplňte pripravenou paradajkovo-syrovou zmesou.

Cestoviny plnené ricottou a mozzarellou

Krok č. 3 3

Krok č. 3

MAGGI Paradajkovú omáčku na taliansky spôsob nalejte do pekáča a pridajte do nej plnené cestoviny. Navrch nakrájajte posledný kus zvyšnej mozzarelly a posypte zvyšným parmezánom. Nádobu vložte do rúry vyhriatej na 200 °C a pečte asi 30 minút.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno