Lahodné vyprážané cesnakové rezance s hovädzím , Potom Choi, fazuľovými klíčkami a čerstvým uhorkami.
Ingredience
3
Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Deti vo veku 4-8 rokov potrebujú asi polovicu porcie pre dospelých
Postup
22 Min
Smažte hovädzie rezančeky
5 Min
Vo veľkej panvici alebo woku rozohrejte 1 lyžicu olivového oleja a na vysokom ohni krátko opečte rezančeky hovädzieho mäsa. Vyberte z panvice a dajte bokom.
Vymažte zeleninu
2 Min
Potom choi a fazuľové klíčky opekajte na 1 lyžicu olivového oleja v rovnakej panvici asi 1 minútu. 50 gramov fazuľových klíčkov si dajte bokom (na uhorkový šalát).
Pripravte zmes korenia
6 Min
Prisypte do panvice koreniacu zmes, prilejte 300 ml vody a priveďte do varu.
Pridajte rezance
2 Min
Pridajte rezance a varte asi 2 minúty (kým sa voda nevyvarí a rezance nezmäknú).
Pripravte si sladkokyslú uhorku
5 Min
Ocot zmiešajte s cukrom a miešajte, kým sa cukor nerozpustí. Do zmesi pridajte nakrájanú uhorku a odložené fazuľové klíčky a nechajte krátko nasiaknuť.
Pridajte opečené rezančeky hovädzieho mäsa
2 Min
Zmiešajte mäso s rezancami a zeleninou. Podávajte v hlbokom tanieri či mise so šalátom z uhorky.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu