Vyprážané rezance a'la Carbonara sú neuveriteľne chutné jedlo, ktoré je kreatívnou interpretáciou klasickej talianskej carbonary. Nie je to len pokrm pre milovníkov talianskej kuchyne , ale aj pre tých, ktorí hľadajú nové, zaujímavé chute v jednoduchých a rýchlych pokrmoch . Tento recept je ideálny v každom ročnom období. Pozrite sa, aké je to jednoduché!
Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Slaninu nakrájajte na rezančeky. Vložte do panvice a smažte do zlatohneda a chrumkava. Opečenú slaninu vyberte z panvice.
Do tej istej panvice nalejte 400 ml vody a priveďte k varu. pridajte trochu vriacej vody.
Rezance podávajte posypané chrumkavou slaninou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu