Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Bravčová krkovica vo vlastnej omáčke

Bravčová krkovica vo vlastnej omáčke

(0)
826 Min
jednoduchý
Vynikajúca bravčová krkovička dusená vo vlastnej omáčke ochutená MAGGI je perfektným nápadom na večeru. Šťavnaté mäso s aromatickými bylinkami chutí skvele. Ak chcete získať charakteristickú chuť bravčovej krkovičky , mala by byť ponechaná v bylinkách aspoň 12 hodín. Knedle sú perfektnou prílohou.

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI Tekuté korenie
5  g
Bravčová krkovica
350  g
repkový olej
5  lyžice
sušené oregano
1  lyžička
sušený tymián
0.5  lyžička
Korenie, estragón
0.5  lyžička
čierne korenie
1  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
0.5 g
energie
272.5 kcal
tuky
22.5 g
proteín
16.5 g
Informace na porci

Postup

826 Min
  • Krok 1

    720 Min
    Bravčovú krkovicu umiestnite do misy a posypte ju bylinkami. Pokvapkajte korením MAGGI, pridajte nasekaný cesnak a trochu olivového oleja. Osoľte, okoreňte a dôkladne premiešajte. Mäso nechajte marinovať v chladničke aspoň 12 hodín, ideálne cez noc, aby sa všetky chute poriadne prepojili.
  • Krok 2

    10 Min
    Predhrejte rúru na 180°C. Ak máte radšej chrumkavú kôrku, môžete mäso opečte na panvici na stredne vysokom ohni v oleji do zlatista (asi 2–3 minúty z každej strany). Tento krok dodá mäsu intenzívnejšiu chuť a krásnu textúru.
  • Krok 3

    90 Min
    Opečené mäso preložte do pekáča. Pridajte cibuľu a cesnak, ktoré sa krásne rozvonia počas pečenia. Potom prilejte 1 pohár vody (ak máte radi šťavnatejšiu omáčku, môžete pridať aj trochu viac vody alebo vývaru). Zakryte pekáč pokrievkou alebo alobalom a pečte v predhriatej rúre asi 1,5–2 hodiny, kým mäso nie je mäkké a šťavnaté.
  • Krok 4

    5 Min
    Po upečení vyberte mäso z pekáča a preložte na tanier. Omáčku v pekáči môžete zahusťovať na panvici rozohrejte trochu oleja a pridajte lyžicu múky. Smažte krátko na strednom ohni, aby sa múka trochu opražila, a potom pomaly prilievajte šťavu z pekáča, aby vznikla hustejšia omáčka. Podľa potreby ju ešte dochuťte soľou, čiernym korením alebo korením.
  • Krok 5

    1 Min
    Bravčovú krkovicu servírujte s omáčkou, ideálne s prílohou ako zemiakové knedle, ryža alebo pečené zemiaky. Môžete pridať aj čerstvú zeleninu alebo kyslé uhorky pre vyváženosť chutí.
Bravčová krkovica vo vlastnej omáčke

Krok 1 5

Bravčovú krkovicu umiestnite do misy a posypte ju bylinkami. Pokvapkajte korením MAGGI, pridajte nasekaný cesnak a trochu olivového oleja. Osoľte, okoreňte a dôkladne premiešajte. Mäso nechajte marinovať v chladničke aspoň 12 hodín, ideálne cez noc, aby sa všetky chute poriadne prepojili.

Bravčová krkovica vo vlastnej omáčke

Krok 2 5

Predhrejte rúru na 180°C. Ak máte radšej chrumkavú kôrku, môžete mäso opečte na panvici na stredne vysokom ohni v oleji do zlatista (asi 2–3 minúty z každej strany). Tento krok dodá mäsu intenzívnejšiu chuť a krásnu textúru.

Bravčová krkovica vo vlastnej omáčke

Krok 3 5

Opečené mäso preložte do pekáča. Pridajte cibuľu a cesnak, ktoré sa krásne rozvonia počas pečenia. Potom prilejte 1 pohár vody (ak máte radi šťavnatejšiu omáčku, môžete pridať aj trochu viac vody alebo vývaru). Zakryte pekáč pokrievkou alebo alobalom a pečte v predhriatej rúre asi 1,5–2 hodiny, kým mäso nie je mäkké a šťavnaté.

Bravčová krkovica vo vlastnej omáčke

Krok 4 5

Po upečení vyberte mäso z pekáča a preložte na tanier. Omáčku v pekáči môžete zahusťovať na panvici rozohrejte trochu oleja a pridajte lyžicu múky. Smažte krátko na strednom ohni, aby sa múka trochu opražila, a potom pomaly prilievajte šťavu z pekáča, aby vznikla hustejšia omáčka. Podľa potreby ju ešte dochuťte soľou, čiernym korením alebo korením.

Bravčová krkovica vo vlastnej omáčke

Krok 5 5

Bravčovú krkovicu servírujte s omáčkou, ideálne s prílohou ako zemiakové knedle, ryža alebo pečené zemiaky. Môžete pridať aj čerstvú zeleninu alebo kyslé uhorky pre vyváženosť chutí.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
5 + 2 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • bravčové
  • česká kuchyňa
  • Do 300 kal
  • Dusené jedlá
  • Európska
  • Hlavný chod
  • Málo soli
  • Miestna
  • Národná
  • Obed
  • Rodinné jedlá
  • S mäsom
  • Večera
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Bravčová panenka s baby špenátom.

    Bravčová panenka s baby špenátom.

    67 Min jednoduchý
  • Grilovaná bravčová krkovica

    Grilovaná bravčová krkovica

    624 Min jednoduchý
  • Bravčová krkovička v pivnej marináde

    Bravčová krkovička v pivnej marináde

    140 Min jednoduchý
  • Pečená bravčová panenka

    Pečená bravčová panenka

    810 Min jednoduchý

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia