Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Najskôr si pripravte marinádu. Do misy dajte olivový olej, horčicu, cesnak, čierne pivo, med, rozmarín a MAGGI Tekuté korenie. Všetko dôkladne premiešajte a dochuťte soľou a korením.
Bravčovú krkovičku nakrájajte na asi 2 cm hrubé plátky. Dajte ich do uzatvárateľnej nádoby, v ktorej sa budú marinovať, a zalejte pripravenou marinádou. Nechajte ich v chladničke odpočívať najmenej 2 hodiny.
Steaky pečte z oboch strán na rozpálenom grile. Po ogrilované nechajte mäso ešte niekoľko minút odpočívať, až potom ho začnite krájať.
V miske si pripravíme medovo-horčicový dip zmiešaním všetkých ingrediencií. Podľa chuti dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením.
Hotové steaky podávajte s medovo-horčicovým dipom a grilovanou zeleninou alebo pečivom.