Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Bravčová krkovička v pivnej marináde

Bravčová krkovička v pivnej marináde

(0)
140 Min
jednoduchý
Letné večery sú ako stvorené na grilovanie s priateľmi. A bez šťavnatej krkovičky sa žiadna záhradná párty skrátka nezaobíde! Základom úspechu je marináda, do ktorej mäso vopred naložíte. Plátky určite nerozklepávejte, aby ste neporušili ich štruktúru – všetka šťava potom zostane vnútri. Potom už len mäso sprudka ogrilujte, servírujte a prijímajte umastené gratulácie od spokojných hostí.

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
bravčová krkovička
750  g
MAGGI Tekuté korenie
1  lyžička
olivový olej
2  lyžice
dijonská horčica
1  lyžica
cesnak
1  strúčik
Pivo
0.25  plechovka
med
1  lyžica
horčica
12  g
čerstvý rozmarín
1  vetvička
soľ
1  štipka
čierne korenie
1  štipka
majonéza
4  lyžice
citrónová šťava
1  lyžička
dijonská horčica
1  lyžica
med
1  lyžica
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
10.9 g
energie
522.1 kcal
tuky
35.2 g
proteín
38 g
Informace na porci

Postup

140 Min
  • Krok číslo 1

    5 Min
    Najskôr si pripravte marinádu. Do misy dajte olivový olej, horčicu, cesnak, čierne pivo, med, rozmarín a MAGGI Tekuté korenie. Všetko dôkladne premiešajte a dochuťte soľou a korením.
  • Krok číslo 2

    120 Min
    Bravčovú krkovičku nakrájajte na asi 2 cm hrubé plátky. Dajte ich do uzatvárateľnej nádoby, v ktorej sa budú marinovať, a zalejte pripravenou marinádou. Nechajte ich v chladničke odpočívať najmenej 2 hodiny.
  • Krok číslo 3

    5 Min
    Steaky pečte z oboch strán na rozpálenom grile. Po ogrilované nechajte mäso ešte niekoľko minút odpočívať, až potom ho začnite krájať.
  • Krok číslo 4

    5 Min
    V miske si pripravíme medovo-horčicový dip zmiešaním všetkých ingrediencií. Podľa chuti dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením.
  • Krok číslo 5

    5 Min
    Hotové steaky podávajte s medovo-horčicovým dipom a grilovanou zeleninou alebo pečivom.
Bravčová krkovička v pivnej marináde

Krok číslo 1 5

Najskôr si pripravte marinádu. Do misy dajte olivový olej, horčicu, cesnak, čierne pivo, med, rozmarín a MAGGI Tekuté korenie. Všetko dôkladne premiešajte a dochuťte soľou a korením.

Bravčová krkovička v pivnej marináde

Krok číslo 2 5

Bravčovú krkovičku nakrájajte na asi 2 cm hrubé plátky. Dajte ich do uzatvárateľnej nádoby, v ktorej sa budú marinovať, a zalejte pripravenou marinádou. Nechajte ich v chladničke odpočívať najmenej 2 hodiny.

Bravčová krkovička v pivnej marináde

Krok číslo 3 5

Steaky pečte z oboch strán na rozpálenom grile. Po ogrilované nechajte mäso ešte niekoľko minút odpočívať, až potom ho začnite krájať.

Bravčová krkovička v pivnej marináde

Krok číslo 4 5

V miske si pripravíme medovo-horčicový dip zmiešaním všetkých ingrediencií. Podľa chuti dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením.

Bravčová krkovička v pivnej marináde

Krok číslo 5 5

Hotové steaky podávajte s medovo-horčicovým dipom a grilovanou zeleninou alebo pečivom.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
13 + 4 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • bravčové
  • Dusené jedlá
  • Európska
  • Grilovanie
  • grilovaný
  • Hlavný chod
  • Leto
  • Malé jedlo
  • Miestna
  • omáčka
  • ostatné
  • Rodinné jedlá
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • Večera
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Bravčová krkovica vo vlastnej omáčke

    Bravčová krkovica vo vlastnej omáčke

    826 Min jednoduchý
  • Studená bravčová pečienka

    Studená bravčová pečienka

    89 Min jednoduchý
  • Grilovaná bravčová krkovica

    Grilovaná bravčová krkovica

    624 Min jednoduchý
  • Pečená bravčová panenka

    Pečená bravčová panenka

    810 Min jednoduchý

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia