Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Pečené bravčové koleno

Pečené bravčové koleno

(0)
257 Min
prechodný
Ako si ako kuchár získate večný rešpekt? Odpoveď znie pečené koleno na pive! Tento recept má snáď všetko, čo každý milovník mäsa potrebuje! Vďaka jeho príprave vo vývare, ktorý navyše môžete použiť ako skvelú polievku, získa mäso potrebnú krehkosť aj výraznú chuť. Krásne prepečenú kožu potom získate vďaka jeho dopečení v rúre. Buďte si istí, že poslednej minúty pečenia strávite nervóznom popocházením pred rúrou.

Ingredience

6

Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
bravčové koleno
2  kusy
MAGGI Tekuté korenie
2  lyžice
olej
2  lyžice
Pivo
0.5  plechovka
majoránka
1  lyžička
cesnak
3  strúčiky
med
1  lyžica
cibuľa
1  kus
čierne korenie
1  štipka
MAGGI Hovädzí bujón
2  kocky
mrkva
1  kus
koreňová petržlen
1  kus
zeler
0.25  kus
bobkový list
2  kusy
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
12.1 g
energie
611.7 kcal
tuky
48.9 g
proteín
30.1 g
Informace na porci

Postup

257 Min
  • Krok číslo 1

    5 Min
    Oškrabte karotku a petržlen, ošúpte zeler a všetko nakrájajte na menšie kúsky. Zeleninu a bokový list vložte do vývaru pripraveného z MAGGI Hovädzieho bujónu (2 kocky na 1,5 litra vody).
  • Krok číslo 2

    90 Min
    Bravčové koleno varte v tomto vývare zhruba 1,5 hodiny.
  • Krok číslo 3

    2 Min
    Potom ich vyberte a vývar použite napríklad na polievku.
  • Krok číslo 4

    5 Min
    MAGGI Tekuté korenie zmiešajte s pivom a olejom, majoránom, cesnakom (nakrájaným nahrubo), medom a korením.
  • Krok číslo 5

    120 Min
    Kožu na kolenách narežte ostrým nožom do mriežky. Kolená potrite pripravenou marinádou a obložte je cibuľou nakrájanou na kolieska. Odložte ich na 2-3 hodiny do chladničky.
  • Krok číslo 6

    20 Min
    Marinované kolená is marinádou pečte v rúre vyhriatej na 210 ° C, kým nezrůžoví, teda asi 20 minút.
  • Krok číslo 7

    10 Min
    Potom znížte teplotu rúry na 180-190 ° C a kolená pečte, kým nebudú mäkká a koža chrumkavá.
  • Krok číslo 8

    5 Min
    Podávajte s obľúbenými prílohami, avšak neobyčajne dobre chutia s pečenými zemiakmi a kyslou kapustou.
Pečené bravčové koleno

Krok číslo 1 8

Oškrabte karotku a petržlen, ošúpte zeler a všetko nakrájajte na menšie kúsky. Zeleninu a bokový list vložte do vývaru pripraveného z MAGGI Hovädzieho bujónu (2 kocky na 1,5 litra vody).

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 2 8

Bravčové koleno varte v tomto vývare zhruba 1,5 hodiny.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 3 8

Potom ich vyberte a vývar použite napríklad na polievku.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 4 8

MAGGI Tekuté korenie zmiešajte s pivom a olejom, majoránom, cesnakom (nakrájaným nahrubo), medom a korením.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 5 8

Kožu na kolenách narežte ostrým nožom do mriežky. Kolená potrite pripravenou marinádou a obložte je cibuľou nakrájanou na kolieska. Odložte ich na 2-3 hodiny do chladničky.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 6 8

Marinované kolená is marinádou pečte v rúre vyhriatej na 210 ° C, kým nezrůžoví, teda asi 20 minút.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 7 8

Potom znížte teplotu rúry na 180-190 ° C a kolená pečte, kým nebudú mäkká a koža chrumkavá.

Pečené bravčové koleno

Krok číslo 8 8

Podávajte s obľúbenými prílohami, avšak neobyčajne dobre chutia s pečenými zemiakmi a kyslou kapustou.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
4 + 2 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • bravčové
  • Dedičstvo
  • Globálna
  • Hlavný chod
  • Hovädzie mäso
  • Obed
  • pečenie
  • Pot varenie
  • Slané koláče / koláče
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • Zdroj bielkovín
  • Z rúry

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Špekačky pečené na čiernom pive

    Špekačky pečené na čiernom pive

    50 Min jednoduchý
  • Zapečené zemiaky s brokolicou

    Zapečené zemiaky s brokolicou

    20 Min jednoduchý
  • Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

    Zapečené burgre s pšenou a červenou repou

    110 Min prechodný
  • Zapečené cestoviny so salámou a zeleninou

    Zapečené cestoviny so salámou a zeleninou

    60 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia