Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Talianska omeleta

0
15 Min
jednoduchý
Objavte recept pre dokonalá rána! Táto kombinácia navždy zmení váš pohľad na klasickú omeletu.Je to práve MAGGI Tekuté korenie a výrazný parmezán, ktoré dodajú jemným vajíčkam neopakovateľnú chuť. Pomyselnou čerešničkou na omelete sa potom stanú cherry paradajky a čerstvá bazalka, ktorá prevonia deň vám i človeku, ktorému raňajkách nachystáte. Raňajky sa razom stane nielen najdôležitejšie, ale aj najpríjemnejší časťou dňa.

Ingredience

-
2
+

Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

Vajce, celé, surové, čerstvé
40 g
Pšeničná múka, chlieb, neohrozené
6 g
Mlieko s nízkym obsahom sodíka
4 g
Maslo, solené
24 g
soľ
1 g
čierne korenie
1 g
paradajky
30 g
Korenie, bazalka, sušené
2 g
Syr, parmezán, strúhaný
20 g
2 lyžičky

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
172.14 kcal
sacharidy
4.47 g
proteín
6.11 g
tuky
14.57 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

15 Min
Krok číslo 1
5 Min
Vajcia rozklepnite do stredne veľkej misky, pridajte múku, mlieko, MAGGI Tekuté korenie a všetko premiešajte do hladka. Podľa chuti pridajte soľ a korenie.
Krok číslo 2
5 Min
Rozohrejte panvicu a nechajte na nej rozpustiť 1 lyžicu masla. Až sa maslo rozpustí, vlejte do panvice pripravenú zmes. Na miernom ohni potom omeletu opekajte dve minúty z každej strany. Pokiaľ máte radšej vláčnejšia konzistenciu, omeletu opekajte len minútu a pol z každej strany.
Krok číslo 3
5 Min
Omeletu posypte horou nastrúhaného parmezánu, pridajte nakrájané cherry paradajky a nakoniec všetko ozdobte lístkami bazalky. Omeletu preložte napoly a servírujte.
Talianska omeleta

Krok číslo 1 3

Vajcia rozklepnite do stredne veľkej misky, pridajte múku, mlieko, MAGGI Tekuté korenie a všetko premiešajte do hladka. Podľa chuti pridajte soľ a korenie.

Talianska omeleta

Krok číslo 2 3

Rozohrejte panvicu a nechajte na nej rozpustiť 1 lyžicu masla. Až sa maslo rozpustí, vlejte do panvice pripravenú zmes. Na miernom ohni potom omeletu opekajte dve minúty z každej strany. Pokiaľ máte radšej vláčnejšia konzistenciu, omeletu opekajte len minútu a pol z každej strany.

Talianska omeleta

Krok číslo 3 3

Omeletu posypte horou nastrúhaného parmezánu, pridajte nakrájané cherry paradajky a nakoniec všetko ozdobte lístkami bazalky. Omeletu preložte napoly a servírujte.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno