
Šťavnatý kurací steak
Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem
Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
krok číslo 1
5 Minkrok číslo 2
5 Minkrok číslo 3
120 Minkrok číslo 4
30 Min
krok číslo 1 4
Pripravte si väčší hrniec alebo inú vhodnú nádobu. V nej zmiešajte biele víno, MAGGI Tekuté korenie, olivový olej, horčicu a prelisované strúčiky cesnaku.

krok číslo 2 4
Starostlivo premiešajte a pridajte najemno nasekanú petržlenovú vňať, prípadne ďalšie bylinky. Osoľte a okoreňte podľa chuti.

krok číslo 3 4
Do takto pripravenej marinády naložte surové kuracie prsia a nechajte aspoň dve hodiny odpočívať

krok číslo 4 4
Kuracie prsia vyberte z marinády, ogrilujte a servírujte. Dobrú chuť!
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0