Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

(0)
50 Min
jednoduchý
Máte radi jedlá z hydiny? Hľadáte jednoduché recepty na jedlá z tohto mäsa? Šťavnaté vyprážané kuracie prsia sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť počas týždňa aj na víkendovú večeru s rodinou. Na prípravu chutného mäsa potrebujete len niekoľko surovín. Čas prípravy vrátane marinovania je menej ako hodina. Vďaka tomu je príprava tohto pokrmu naozaj jednoduchá aj pre začiatočníkov. Samozrejme, recept si môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv, napríklad pridaním iného obľúbeného korenia alebo nakrájaním mäsa na kocky. Ako však pripraviť kuracie prsia, aby boli šťavnaté a jemné? Najprv kurča dôkladne umyte a potom osušte. Nadrobno nakrájajte 2 strúčiky cesnaku a pridajte tekutý vývar Maggi v nádobe. Vložte aj trochu čierneho korenia, najlepšie čerstvo mletého. Pridajte aj lyžicu olivového oleja. Po dôkladnom premiešaní týchto ingrediencií získate marinádu. Teraz ňou dôkladne potrite kurča a potom ho vložte do chladničky aspoň na pol hodiny. To umožní, aby sa všetky chute krásne spojili a kurča nasiaklo chuťami. Po uplynutí tejto doby začnite smažiť. Kuracie prsia opečte na panvici na strednom výkone. Pravidelne ho otáčajte z jednej strany na druhú, aby bolo rovnomerne prepečené. Celkový čas vyprážania je približne štvrť hodiny. Použite celú pripravenú marinádu, pretože tekutá časť sa určite trochu odparí. Hotovo! Potrebujete len pár ingrediencií a chuť je úžasná. Presvedčte sa o tom sami, keď vyskúšate pripraviť mäso podľa našich tipov. S akou prílohou sa toto mäso najlepšie podáva? Kuracie prsia výborne chutia s pečenými zemiakmi, varenými zemiakmi, zemiakovou kašou alebo ryžou. Deti milujú večere, ktorých súčasťou sú zlatisté hranolčeky. Nezabudnite na zeleninové prílohy. Tie môžu zahŕňať brokolicu, mrkvu a fazuľu z vody alebo z panvice. Dobre funguje aj sezónny šalát, napríklad taký, ktorého základom je ľadový šalát, paradajky a cibuľa alebo pažítka. Alebo možno dávate prednosť domácemu, tradičnému šalátu s jablkami a mrkvou? Stačí si vybrať, čo máte vy alebo vaša rodina najradšej. A tiež to, čo máte čas uvariť, ale je určené ako rýchle, výživné mäsové jedlo. Tak akurát na popoludnie medzi vyučovaním na vysokej škole alebo ako rýchla večera po dni strávenom v práci. Pridanie tekutého bujónu Maggi dodáva mäsu nefalšovanú, úžasnú chuť. Už viete, ako pripraviť kuracie prsia na panvici. My vám môžeme len popriať, aby ste si na ňom pochutnali!

Ingredience

2

Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
kuracie prsia
300  g
cesnak
2  strúčiky
slnečnicový olej
1  lyžička
čierne korenie
1  štipka
MAGGI Tekutý bujón slepačí
2  lyžice
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
1.7 g
energie
330 kcal
tuky
23.6 g
proteín
26.1 g
Informace na porci

Postup

50 Min
  • Krok číslo 1

    5 Min
    Mäso umyte a osušte.
  • Krok číslo 2

    2 Min
    Cesnak nasekajte nadrobno, alebo ho prelisujte.
  • Krok číslo 3

    2 Min
    Pridajte tekutý bujón. Ochuťte čiernym korením a dôkladne rozmiešajte s olejom.
  • Krok číslo 4

    30 Min
    Marinádou potrite kuracie prsia a uložte ich do chladničky na dobu aspoň 30 minút.
  • Krok číslo 5

    10 Min
    Marinované kuracie prsia potom orestujte na panvici na strednom ohni, občas ich obráťte.
  • Krok číslo 6

    1 Min
    Marinádu môžete použiť aj pre prípravu celého kuraťa.
Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 1 6

Mäso umyte a osušte.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 2 6

Cesnak nasekajte nadrobno, alebo ho prelisujte.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 3 6

Pridajte tekutý bujón. Ochuťte čiernym korením a dôkladne rozmiešajte s olejom.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 4 6

Marinádou potrite kuracie prsia a uložte ich do chladničky na dobu aspoň 30 minút.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 5 6

Marinované kuracie prsia potom orestujte na panvici na strednom ohni, občas ich obráťte.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 6 6

Marinádu môžete použiť aj pre prípravu celého kuraťa.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
10 + 0 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Dni v týždni
  • Druhý chod
  • držadlo
  • Dusené jedlá
  • Európska
  • Hlavný chod
  • Hydina
  • Kura
  • Malé jedlo
  • Miestna
  • Obed
  • omáčka
  • Príloha
  • Rodinné jedlá
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Varenie s deťmi
  • Večera
  • Vrchné jedlo
  • vyprážané
  • vyprážané
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • Z panvice

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Restované rezance s tekvicou

    Restované rezance s tekvicou

    35 Min jednoduchý
  • Restované rezance s lososovými špízmi, thajskou zeleninou wok a hráškovými strukmi

    Restované rezance s lososovými špízmi, thajskou zeleninou wok a hráškovými strukmi

    25 Min jednoduchý
  • Restované huby s cesnakom

    Restované huby s cesnakom

    10 Min jednoduchý

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia