Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Do veľkého hrnca dajte kuracie stehná a zalejte studenou vodou (2-3 litre).
Priveďte do varu a potom znížte teplotu na mierny oheň, aby vývar jemne prebublal. Varte mäso s kosťami 1,5 až 2 hodiny). Počas varenia priebežne zbierajte penu, ktorá sa tvorí na povrchu. Kuracie mäso sa počas varenia oddelí od kostí.
V polovici varenia mäsa, na panvici bez tuku orestujte cibuľu dozlatista. Potom ju pridajte do vriaceho vývaru spolu s zelerom, nasekaným cesnakom a chilli papričkou (ak chcete pálivejšiu verziu). Varte 15-20 minút, aby zelenina pustila chuť.
Ku koncu varenia pridajte nakrájanú kapustu, klíčky, guličky korenia a nakrájanú mrkvu. Varte ešte 5 minút. Podľa potreby dochuťte soľou a čili.
Medzitým uvarte ramien rezance podľa návodu na obale.
Po uvarení vyberte kura z vývaru a opatrne ich zbavte kostí. Mäso nakrájajte na rezančeky. Ak máte radšej chrumkavé mäso, môžete ho na panvici zľahka opražiť, aby získalo lepšiu chuť a textúru.
Do misiek dajte uvarené ramien rezance, pridajte kúsky kuracieho mäsa a zalejte zeleninovým vývarom. Pridajte kvapku sójovej omáčky Maggi.
Na záver pridajte do ramien nakrájanú jarnú cibuľku a pór. Môžete tiež pridať kúsok morskej riasy alebo varené vajcia na polovičky pre ešte lepší efekt.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu