Víkendové jedlo: špargľa pečená v lístkovom ceste . Na sobotnú párty si môžete urobiť väčšie množstvo a podávať s kečupom. A čo zostane - dať do chladničky a na druhý deň ohriať v sendvičovači na teplý obed.
Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Špargľu dôkladne očistíme, rozpolíme a 10 minút povaríme vo vode s korením Harmónie chuti, scedíme a vychladíme.
Obalíme každý kúsok špargle v syre. Cesto rozvaľkáme, nakrájame na 6 dlhých trojuholníčkov a na kraj položíme 2 kusy špargle obalenej v syre a polovicu párku, potom zabalíme do cesta. Urobíme to tak u všetkých.
Vložíme do rúry vyhriatej na 200 °C. Pečieme 15-20 minút dozlatista.
Podávajte horúce s kačupom.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu