Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Lososový burger

Lososový burger

(0)
54 Min
jednoduchý

Domáci hamburger z lososa na žemle so sezamom alebo tekvicou a veľkou porciou zeleniny môže byť dokonca hlavným chodom na večeru – chutí skvele, je celkom sýty a má ďaleko k rýchlemu občerstveniu.

Vyberte si prírodné, vysoko kvalitné suroviny na prípravu chutných burgerov s lososovými fašírkami s pikantnou chuťou – vďaka pridaniu tabasca alebo kajenského korenia.

Ingredience

10

Táto misa bola optimalizovaná na 10 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
kečup
30  g
Majonéza
2  lyžice
losos
1  kg
cibuľa
300  g
červená paprika
1  kus
Cukrová repa, surová
30  g
TABASCO
2  lyžičky
Omáčka, worcestershire
0.5  lyžica
soľ
1  štipka
čierne korenie
1  štipka
citrónová šťava
5  g
bulky
220  g
anglická slanina
180  g
ľadový šalát
100  g
paradajky
10  plátkov
MAGGI Sojová omáčka
5  g
nakládaná uhorka
3  kusy
vajce
1  menšie
horčica
40  g
strúhanka
1  lyžica
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
12.7 g
energie
287.3 kcal
tuky
15.3 g
proteín
24.6 g
Informace na porci

Postup

54 Min
  • Krok 1

    10 Min
    Filety z lososa nasekajte najemno alebo ich krátko rozmixujte v mixéri, aby vznikla hrubšia pasta. Presuňte ju do väčšej misy a pridajte lyžičku sójovej omáčky, lyžičku worcesterskej omáčky, niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, štipku čerstvo mletého čierneho korenia a podľa chuti aj pár kvapiek tabasca alebo štipku kajenského korenia. Ďalej pridajte jedno malé vajce a lyžicu strúhanky (alebo jemných ovsených vločiek), aby zmes lepšie držala pohromade. Všetko dôkladne premiešajte.
  • Krok 2

    5 Min
    Nakrájajte najemno bielu cibuľu, čerstvú červenú papriku a listy mangoldu. Všetko pridajte do rybej zmesi a opäť dobre premiešajte.
  • Krok 3

    5 Min
    Z pripravenej zmesi vytvarujte placky – mali by byť o niečo väčšie ako priemer burgerovej žemle, pretože sa pri tepelnej úprave ľahko smrsknú.
  • Krok 4

    15 Min
    Na rozohriatej panvici alebo grile opečte lososové placky z oboch strán dozlatista. Každá strana by mala byť hotová približne za 4–5 minút.
  • Krok 5

    5 Min
    Rozkrojte burgerové žemle napoly a opečte ich reznou stranou dole na suchej panvici, v sendvičovači alebo na grile, kým nezozlátnu a nebudú krásne chrumkavé. Medzitým panvici opečte slaninu do chrumkava.
  • Krok 6

    5 Min
    Spodnú časť žemle potrite tenkou vrstvou horčice, majonézy a kečupu (možno použiť všetky tri alebo len obľúbenú kombináciu) Na to položte list šalátu a naň jeden opečený lososový burger.
  • Krok 7

    2 Min
    Na lososový burger položte plátok slaniny, ktorý ste vopred osmažili dozlatista a dochrumkava.
  • Krok 8

    7 Min
    Na slaninu položte plátok rajčiaka, niekoľko koliesok uhorky a cibule. Pokiaľ nemáte radi surovú cibuľu, odporúčam ju krátko osmažiť na masle s trochou soli a cukru. Nakoniec priklopte hornú časť žemle, ktorú môžete tiež potrieť trochou kečupu, majonézy alebo horčice podľa chuti. Burger jemne pritlačte a ihneď podávajte.
Lososový burger

Krok 1 8

Filety z lososa nasekajte najemno alebo ich krátko rozmixujte v mixéri, aby vznikla hrubšia pasta. Presuňte ju do väčšej misy a pridajte lyžičku sójovej omáčky, lyžičku worcesterskej omáčky, niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, štipku čerstvo mletého čierneho korenia a podľa chuti aj pár kvapiek tabasca alebo štipku kajenského korenia. Ďalej pridajte jedno malé vajce a lyžicu strúhanky (alebo jemných ovsených vločiek), aby zmes lepšie držala pohromade. Všetko dôkladne premiešajte.

Lososový burger

Krok 2 8

Nakrájajte najemno bielu cibuľu, čerstvú červenú papriku a listy mangoldu. Všetko pridajte do rybej zmesi a opäť dobre premiešajte.

Lososový burger

Krok 3 8

Z pripravenej zmesi vytvarujte placky – mali by byť o niečo väčšie ako priemer burgerovej žemle, pretože sa pri tepelnej úprave ľahko smrsknú.

Lososový burger

Krok 4 8

Na rozohriatej panvici alebo grile opečte lososové placky z oboch strán dozlatista. Každá strana by mala byť hotová približne za 4–5 minút.

Lososový burger

Krok 5 8

Rozkrojte burgerové žemle napoly a opečte ich reznou stranou dole na suchej panvici, v sendvičovači alebo na grile, kým nezozlátnu a nebudú krásne chrumkavé. Medzitým panvici opečte slaninu do chrumkava.

Lososový burger

Krok 6 8

Spodnú časť žemle potrite tenkou vrstvou horčice, majonézy a kečupu (možno použiť všetky tri alebo len obľúbenú kombináciu) Na to položte list šalátu a naň jeden opečený lososový burger.

Lososový burger

Krok 7 8

Na lososový burger položte plátok slaniny, ktorý ste vopred osmažili dozlatista a dochrumkava.

Lososový burger

Krok 8 8

Na slaninu položte plátok rajčiaka, niekoľko koliesok uhorky a cibule. Pokiaľ nemáte radi surovú cibuľu, odporúčam ju krátko osmažiť na masle s trochou soli a cukru. Nakoniec priklopte hornú časť žemle, ktorú môžete tiež potrieť trochou kečupu, majonézy alebo horčice podľa chuti. Burger jemne pritlačte a ihneď podávajte.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
2 + 18 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Americká
  • Deň her
  • Do 300 kal
  • Dospelí obedový box
  • držadlo
  • Filmová noc
  • Globálna
  • Grilovanie
  • grilovaný
  • Hlavný chod
  • Leto
  • Obed
  • ostatné
  • Porcia zeleniny/ovocia
  • Priatelia
  • Rodinné jedlá
  • ryby
  • sendviče
  • Slávnosť
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • S rybami
  • Večera
  • vegetariáni
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • Z panvice

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Restované rezance s lososovými špízmi, thajskou zeleninou wok a hráškovými strukmi

    Restované rezance s lososovými špízmi, thajskou zeleninou wok a hráškovými strukmi

    25 Min jednoduchý

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia