Veľmi chutné, aromatické kuracie mäso. Mäso je možné posypať ostrou alebo sladkou mletou paprikou, ktorá mu dodá nové kulinárske hodnoty. Javorový sirup zvýrazní chuť a vôňu vašej večere. Dobrú chuť!
Ingredience
3
Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Nalejte javorový sirup do misky. Pridajte MAGGI sójovú omáčku, citrónovú šťavu, cesnak prelisovaný lisom, Tekuté korenie MAGGI a tymián. Podľa chuti osoliť a okoreňte a pridajte horčicou. Všetko spolu dôkladne premiešame.
Krok 2
65 Min
Pridajte umyté a osušené mäso, obaľte v marináde, prikryte a nechajte aspoň hodinu na chladnom mieste.
Krok 3
3 Min
Potom preložte do zapekacej misy.
Krok 4
2 Min
Posypte paprikou (sladkou alebo výraznejšou údenou), zakryte alobalom a vložte do rúry.
Krok 5
50 Min
Pečte asi 50 minút na 200 stupňov. Po pol hodine alobal odoberte, mäso prelejte zvyšnou marinádou a nechajte v rúre, kým mäso pekne nezhnedne.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu