Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Nadrobno nakrájanú cibuľu do zlatista osmažte na oleji. Keď začne cibuľa hnednúť, pridajte osolenej a okorenené kúsky kuracieho mäsa. Restujte 5 minút.
Pridajte mletú červenú papriku a MAGGI Kuracie bujón. Mäso duste kým nezmäkne a potom ho vytiahnite z hrnca.
Omáčku v hrnci zahustite pripravenou zápražkou z vody a hladkej múky. Po zhustnutia ju sceďte a mäso vráťte späť.
Pridajte smotanu, dochuťte soľou a trochou citrónu.
Podávajte s cestovinami alebo knedľou.