Prečo je domáci cesnakový chlieb ideálny na gril?
Grilovacia sezóna je v plnom prúde! Domáca cesnaková bageta je skvelým nápadom na desiatu na akúkoľvek záhradnú párty alebo vonkajšiu akciu. Cesnaková bageta sa dobre hodí k mäsu, rybám a grilovanej zelenine. Vďaka chrumkavej šupke a mäkkému vnútrajšku dokonale dopĺňajú chuť grilovaných pokrmov.
Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Bagety rozrežte naprieč alebo šikmo, do polovice, aby sa žemľa nerozpadla.
Zmäknuté maslo zmiešajte s prelisovanými strúčikmi cesnaku a nasekanou petržlenovou vňaťou. Maslo osoľte a okoreňte alebo dochuťte korením Harmónie chuťou.
Pomocou lyžice alebo noža dajte do každého zárezu v bagete štedré množstvo masla. Zvyšné maslo rozotrite na chlieb.
Bagety vložte do rúry predhriatej na 200 °C a pečte asi 10–15 minút.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu